Watch Dogs: Legion - ez vár minket a rajt után

  • Írta: gorien
  • 2020. október 7.
  • Videó
Link másolása
Nagy adag látnivalót kaptunk a Watch Dogs-sorozat következő részéhez, a Legionhöz. Akad itt egy hosszas gameplay, egy sztorielőzetes, és azt is megtudtuk, mi vár ránk a szezonbérletben - többek közt néhány régi ismerős is visszatér majd.

Egy hónap sincs már hátra a Watch Dogs: Legion debütálásáig, most a Ubisoft közreadott néhány mozgóképes anyagot kedvcsináló gyanánt. Rögtön itt van például egy sztorielőzetes, hogy felvezesse a Londonban kirobbanó forradalom eseményeit.

Aztán kaptunk egy kis tájékoztatót arról, miféle ingyenes és fizetős tartalmak várnak ránk a játék startja után. Többféle online játékmód is bekerül a játékba: a maximum négyfős co-opban az egész játék világát bejárhatjuk, ami speciális, többszemélyes küldetésekkel is bővül majd – a Tactical Ops küldetések például komoly csapatmunkát igényelnek. Ha azonban inkább egymást gyepálnánk, arra ott lesz a SpiderBot Arena. Emellett új karaktereket, küldetéseket és New Game+ módot is várhatunk.

A Season Pass keretében a Bloodline című sztori mutatkozik majd be, amely előbb a Watch Dogs Aiden Pearce-ét, majd a Watch Dogs 2 Wrenchét teszi játszható karakterré. Mellettük bemutatkozik Mina, aki emberkísérletek áldozata volt, és most képes mások elméjét irányítani, illetve Darcy, aki az Assassin's Creed orvgyilkosainak modern képviselője - igaz, a hölgy sajnos nem a Assassin's Creed-kánon része.

Végezetül pedig egy közel egyórás gameplayünk is van, amiben a Ubisoft fejlesztői mutatják meg a játékukat.

A Watch Dogs: Legion október 29-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Stadián, november 10-től viszont az Xbox Series-gépeken, november 12-től pedig PlayStation 5-ön is játszhatunk vele.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...