2022-re csúszik az új Jurassic World

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Szinte már vártuk, hogy a mai napon melyik film csúszását fogják bejelenteni: ezúttal a Jurassic World következő része, a Jurassic World: Dominion lett halasztás áldozata - a folytatás már nem is jelenik meg 2022 előtt.

Az eredeti tervek arról szóltak, hogy a Jurassic World: Dominion jövő nyáron mozikba kerülhet, a Universal azonban szólt, hogy a premierre végül csak 2022. június 10-én számíthatunk. Vigasztalásképpen egy új posztert kaptunk a filmhez:

Márciusban a Jurassic World: Dominion munkálatait is le kellett állítani a koronavírus-járvány miatt, és csak nyáron kezdődhettek újra, méghozzá szigorú óvintézkedések (tesztelés, lázmérés, elkülönítés) mellett. A Variety jelentése szerint nagyjából még egy hónapig tarthat a forgatás.

A folytatásban a korábbi Jurassic World-filmek sztárjai Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatérnek majd, ezúttal azonban néhány Jurassic Park-veteránra is számíthatunk, így Sam Neil, Laura Dern és Jeff Goldblum is tiszteletét teszi a moziban. A rendezői székben ismét Colin Trevorrow ül.

Update! Trevorrow épp az imént jelezte a Twitteren, hogy néhány stábtag pozitív tesztet produkált, ezért két hétre újra leálltak a munkálatokkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...