Frissítve: Késik a Valorant új hőse

  • Írta: szlav
  • 2020. október 9.
  • Letöltés
Link másolása
Napokon belül kezdetét veszi a Valorant harmadik kompetitív szezonja, amely a megszokott balanszváltoztatások és új skinek mellett egy sarkvidéki pályát és egy új operátort is hoz magával. Az utóbbira sajnos várnunk kell még egy keveset.

A Riot Games kompetitív lövöldéje hamarosan megkezdi a harmadik szezonját. Az Act 3 a várakozásoknak megfelelően egy új játszható operátort is hoz majd magával, akinek a megjelenése azonban még várat magára. A fejlesztők eddig a szokásosnál is nagyobb titokban tartották az új karakter kilétét, így még most sem ismerhettük meg annak nevét vagy képességeit, de a legfrissebb helyzetjelentésükben egy képet már megmutattak róla, íme:

Az egyelőre névtelen ügynökünk csak október 27-én csatlakozik a játékhoz, de nem kell aggódnunk, addig sem fogunk unatkozni. Az Unrated játékmódban már a szezon legelején, vagyis október 13-án kipróbálhatjuk az új pályát, amely az Icebox nevet kapta. Ez a sarkvidéki kutatólabor az új karakter megjelenésekor, vagyis szintén október 27-én csatlakozik a kompetitív rotációhoz.

A Valorant kizárólag PC-n jelent meg. Ha még csak most ismerkedtek vele, olvassátok el a tesztünket!

Update! Az új ügynök, Skye megkapta a bemutatkozó előzetesét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...