Folytatást kaphat a Silent Hill: Shattered Memories

  • Írta: szlav
  • 2020. október 8.
  • Hír
Link másolása
Sam Barlow, a Silent Hill: Shattered Memories írója és tervezője Twitteren ejtette meg a bejelentést, miszerint jelenleg is folynak a tárgyalások a játék esetleges folytatásával kapcsolatban.

A Silent Hill: Shattered Memories tíz évvel ezelőtt jelent meg Nintendo Wii-n, PlayStation 2-n, és PSP-n. A játék az eredeti Silent Hill történetét keverte újra új karakterekkel, más cselekménnyel és sztoriszálakkal, illetve radikálisan eltérő játékmenettel. Nem gondoltuk volna, hogy a széria felélesztésére készülő Konami pont ehhez a címhez nyúlna vissza, de könnyen elképzelhető, hogy tévedtünk.

A játék atyja, Sam Barlow Twitteren elárulta, jelenleg éppen a Shattered Memories folytatásával házal - valószínűleg a kiadónál. "Amikor egy interjúban megkérdezik tőled, hogy mit tennél azért, hogy elkészíthesd a Shattered Memories folytatását, de nem válaszolhatsz a kérdésre, mert épp most házalsz az ötlettel" - írta Barlow a tweetjében. Annyit tehát leszögezhetünk, hogy a koncepció és az indíttatás már megvan - reménykedjünk benne, hogy a Konami rá is harap a horogra!

23.
23.
KopyAti
Ha ezt megcsinálják, akkor remélem hozzá csapják az első részt is, mert az kimaradt nekem.
22.
22.
DarkCrash
Hmm. Valoban jo volt a Shattered Memories bar en nem abbol csinalnek folytatast. Ahogy olvasom a kommenteket sokaknak a 2 az etalon. Amugy nekem a legelso a kedvencem, utana a 2, aztan a 4-ik, Origins , Shattered Memories, es az utolso a Homecoming. A tobbit hagyjuk
20.
20.
crytek
Inkább adják ki végre mindenre
19.
19.
RebornSoul
#9: A 3. rész egy kalap szar, mondom ezt Silent Hill rajongóként. Az egyetlen rész, amit nem szeretek. Az elvakultabb és kevésbé tudatos gondolkodású rajongók szeretik vakon idolizálni és isteníteni, mondván, hogy azt még az eredeti csapat készítette, csak azt felejtik el észrevenni, hogy valójában egy olyan játékról van szó, ami a kiadói nyomás hatására készült és amit amúgy a fejlesztők marhára nem akartak megcsinálni. Látszik is minden momentumán, meg az egész szellemiségén (vagy annak hiányán), meg azon, hogy kb. 1:1-ben újrahasznosítja az első rész sztoriját, csak 100x rosszabb formában.
18.
18.
RebornSoul
Mint Silent Hill rajongó, azt mondom, hogy ez messze a legjobb Silent Hill a második rész mellett. Annyira, hogy hihetetlen epic filmet lehetne csinálni belőle. Ettől a hírtől becsokiztam a gatyámba.
16.
16.
godach
#15: https://images.app.goo.gl/z6CTeNgP9RsWTz938
15.
15.
Yanez
#11: Rémlik valami, de nagyon rohadt régen volt az!
13.
13.
godach
11.
11.
godach
#9: Am yanez. Te a lukon kukucskálva, emlékszel arra a rohadt kis rózsaszín nyulra amit a szomszéd csaj mindig ölelgetett?
Akárhányszor leskelődtem, mindig olyan érzésem volt, mintha engem figyelne.
Aztán a játék egy szakaszában, amikor átnéztél, kajak feléd volt fordulva a fele és üveges tekintettel bámult arra a lyukra (asszem véresen) ahonnan te leselkedsz.
Na ez az igazi horror (szerintem)
10.
10.
godach
#9: Én PSP-n toltam. Nem izometrikus, hanem inkább ilyen "tökömsetudja hogy fogalmazzam meg). PL harc nincs benne, valaki írta itt a napokba, hogy sétaszimulátor de az sem igaz. Végig kell tolni, igazából se ajánlani se lebeszélni nem lehet róla az embert, viszont ha ezek a részek tetszettek neked ami nekem is, akkor szerintem ez is fog.
Főleg, mert a három "bár gyönyörű volt" nekem sem tetszett és a felétől már csak azért nem hagytam abba, hogy legyen még egy X. Végül nem jártam rosszul (amikor kiderült ki ez a kiscsaj) de ettől még nem jó játék. Sőt a legrosszabb Silent Hill, szerintem :D
9.
9.
Yanez
#8: Teljesen egyetértek azzal, amit az első és negyedik részről mondasz. Amúgy szerintem a harmadik a leggázabb, nem volt türelmem kitolni, untam, mint a banánt. A Shattered Memories nem olyan izometrikus rész? Emlékszem mintha PSP-n toltam volna valami ilyesmit, de nagyon hamar kitöröltem. :D
7.
7.
godach
#6: Bánhatod is. Kiváló darab. Nem szokványos SH játék de ízig vérig SH univerzum :D
6.
6.
Yanez
De kár, hogy kimaradt a SM! Hátha tudom majd valahogyan pótolni!
5.
5.
Nothing
A sorozat egyik legfurcsább darabja.
Egyébiránt - ha jól tudom - részben magyar fejlesztés.
2.
2.
Remasterelik az új rész előtt és duplán eladható, két rész egy csapásra. Legalábbis nem lepődnék meg...
1.
1.
godach
Na ez az év híre. Számomra az egyik legjobb/legérdekesebb/legletaglózóbb SH rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...