Folytatást kaphat a Silent Hill: Shattered Memories

Sam Barlow, a Silent Hill: Shattered Memories írója és tervezője Twitteren ejtette meg a bejelentést, miszerint jelenleg is folynak a tárgyalások a játék esetleges folytatásával kapcsolatban.

A Silent Hill: Shattered Memories tíz évvel ezelőtt jelent meg Nintendo Wii-n, PlayStation 2-n, és PSP-n. A játék az eredeti Silent Hill történetét keverte újra új karakterekkel, más cselekménnyel és sztoriszálakkal, illetve radikálisan eltérő játékmenettel. Nem gondoltuk volna, hogy a széria felélesztésére készülő Konami pont ehhez a címhez nyúlna vissza, de könnyen elképzelhető, hogy tévedtünk.

A játék atyja, Sam Barlow Twitteren elárulta, jelenleg éppen a Shattered Memories folytatásával házal - valószínűleg a kiadónál. "Amikor egy interjúban megkérdezik tőled, hogy mit tennél azért, hogy elkészíthesd a Shattered Memories folytatását, de nem válaszolhatsz a kérdésre, mert épp most házalsz az ötlettel" - írta Barlow a tweetjében. Annyit tehát leszögezhetünk, hogy a koncepció és az indíttatás már megvan - reménykedjünk benne, hogy a Konami rá is harap a horogra!

23 komment - szólj hozzá!