Folytatást kaphat a Silent Hill: Shattered Memories

Sam Barlow, a Silent Hill: Shattered Memories írója és tervezője Twitteren ejtette meg a bejelentést, miszerint jelenleg is folynak a tárgyalások a játék esetleges folytatásával kapcsolatban.
  • Írta: szlav

Kommentek

#23
Ha ezt megcsinálják, akkor remélem hozzá csapják az első részt is, mert az kimaradt nekem.
#22
Hmm. Valoban jo volt a Shattered Memories bar en nem abbol csinalnek folytatast. Ahogy olvasom a kommenteket sokaknak a 2 az etalon. Amugy nekem a legelso a kedvencem, utana a 2, aztan a 4-ik, Origins , Shattered Memories, es az utolso a Homecoming. A tobbit hagyjuk
#21
#9: Az a Vita-s Book of Memories lehetett.
#20
Inkább adják ki végre mindenre
#19
#9: A 3. rész egy kalap szar, mondom ezt Silent Hill rajongóként. Az egyetlen rész, amit nem szeretek. Az elvakultabb és kevésbé tudatos gondolkodású rajongók szeretik vakon idolizálni és isteníteni, mondván, hogy azt még az eredeti csapat készítette, csak azt felejtik el észrevenni, hogy valójában egy olyan játékról van szó, ami a kiadói nyomás hatására készült és amit amúgy a fejlesztők marhára nem akartak megcsinálni. Látszik is minden momentumán, meg az egész szellemiségén (vagy annak hiányán), meg azon, hogy kb. 1:1-ben újrahasznosítja az első rész sztoriját, csak 100x rosszabb formában.
#18
Mint Silent Hill rajongó, azt mondom, hogy ez messze a legjobb Silent Hill a második rész mellett. Annyira, hogy hihetetlen epic filmet lehetne csinálni belőle. Ettől a hírtől becsokiztam a gatyámba.
#17
#14: Az Alone In The Dark 4 részében a játék elején volt olyan rész amikor a karakter elment a kastély előtt és ezt egy ablakból láttad. -:) olyan volt mintha valaki téged figyelt volna az ablakból.
#16
#15
YanezModerátor
#11: Rémlik valami, de nagyon rohadt régen volt az!
#14
#12: Nekem abból az 5-el volt dolgom, ami irgalmatlanul nagy bukás lett. Mai napig nem értem miért.
15 éve játszottam végig +-3 év, de mai napig tudnék róla mesélni. Sok jót.
#13
#11: Plüss lemaradt
#12
#8: Az első résznek a zenéje ami a játék elején van a mai napig itt van a fülembe. Milyen jó volt ugy játszani ezekkel a játékokkal hogy magamtól kellett rájöni mindenre. Nem tudtam megnézni a neten ha elakadtam. :-) az Alone In The Dark 4 is nagyon tetszett. :-)
#11
#9: Am yanez. Te a lukon kukucskálva, emlékszel arra a rohadt kis rózsaszín nyulra amit a szomszéd csaj mindig ölelgetett?
Akárhányszor leskelődtem, mindig olyan érzésem volt, mintha engem figyelne.
Aztán a játék egy szakaszában, amikor átnéztél, kajak feléd volt fordulva a fele és üveges tekintettel bámult arra a lyukra (asszem véresen) ahonnan te leselkedsz.
Na ez az igazi horror (szerintem)
#10
#9: Én PSP-n toltam. Nem izometrikus, hanem inkább ilyen "tökömsetudja hogy fogalmazzam meg). PL harc nincs benne, valaki írta itt a napokba, hogy sétaszimulátor de az sem igaz. Végig kell tolni, igazából se ajánlani se lebeszélni nem lehet róla az embert, viszont ha ezek a részek tetszettek neked ami nekem is, akkor szerintem ez is fog.
Főleg, mert a három "bár gyönyörű volt" nekem sem tetszett és a felétől már csak azért nem hagytam abba, hogy legyen még egy X. Végül nem jártam rosszul (amikor kiderült ki ez a kiscsaj) de ettől még nem jó játék. Sőt a legrosszabb Silent Hill, szerintem :D
#9
YanezModerátor
#8: Teljesen egyetértek azzal, amit az első és negyedik részről mondasz. Amúgy szerintem a harmadik a leggázabb, nem volt türelmem kitolni, untam, mint a banánt. A Shattered Memories nem olyan izometrikus rész? Emlékszem mintha PSP-n toltam volna valami ilyesmit, de nagyon hamar kitöröltem. :D
#8
#3: Mindenki a második részt emlegeti annyira és bár szerintem is kiváló játék, az első rész korszakalkotó a negyedik meg annyira "elvont, pszichoterror" hogy kötelezővé tenném. Órákat töltöttem el azzal, hogy a szobában kutattam, leskelődtem a falon át a szomszédba mint valami pszichopata (kíváncsiságból). A Shattered Pedig szerintem tényleg a legjobb SH játék. Nem beszélve az Originsről, ami alulértékelt és méltatlanul elfeledett, nem említett része a játéksorozatnak.
#7
#6: Bánhatod is. Kiváló darab. Nem szokványos SH játék de ízig vérig SH univerzum :D
#6
YanezModerátor
De kár, hogy kimaradt a SM! Hátha tudom majd valahogyan pótolni!
#5
A sorozat egyik legfurcsább darabja.
Egyébiránt - ha jól tudom - részben magyar fejlesztés.
#4
Adja a Konami a játék jogát valamelyik Sony Studionak. Volna is egy tippem hogy melyiknek :-)