PS5-ös nyitócím lesz a Bugsnax

  • Írta: szlav
  • 2020. október 8.
  • Videó
Link másolása
Ma ismét megmutatták magukat a Bugsnax félig bogárnak, félig harapnivalónak tűnő szörnyecskéi. A Sony blogposztjából megtudhattuk, hogy kik kölcsönzik a játék szinkronhangjait, ráadásként pedig egy jó adag játékmenetet is kaptunk.

Júniusban láthattuk a Bugsnax első előzetesét, de hiába voltak elképesztően cukik a kúszó-mászó ételek, az mégsem volt teljesen egyértelmű, hogy miféle játék lesz az Octodad: Dadliest Catch alkotóinak következő agymenése. Most szerencsére közelebb kerültünk az igazsághoz, a GameSpot csapata ugyanis lencsevégre kapta a játék első félóráját, így mi is szemtanúi lehetünk a csodának. Ha nektek is a Pokémon Snap jut róla eszetekbe, akkor nem vagytok egyedül.

A játék ma egyébként szerepelt a PlayStation Blogon is - az alább látható videó a játék szinkronszínészeit mutatja be. Kamera elé álltak tehát Snacktooth Island antropomorf lényei, no meg persze néhány Bugsnack is, akik ismerős módon csak a saját nevüket fogják ismételgetni.

Az előbb említett posztban egyébként megkaptuk a hivatalos megjelenési dátumot is, így már tényleg leszögezhetjük azt, amit eddig is sejthettünk: a Bugsnax november 12-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

3.
3.
Gerzson95
Futok is ezért ps-t venni. Ja nem ide....
2.
2.
PapaYeti
Biztos nintendo switchet akartak írni ;)
1.
1.
Cole
Na akkor eldőlt, PS lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...