Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

  • Írta: szlav
  • 2020. október 8.
  • Teaser
Link másolása
A CD Projekt RED csapata kereken egy hét múlva vetíti le a Cyberpunk 2077-et bemutató Night City Wire negyedik prezentációját. A fejlesztők ígéretei szerint ezúttal a futurisztikus járműveké lesz a főszerep.

A lengyelek Twitteren tették közre a hírt, miszerint jövő héten, egész pontosan október 15-én újabb epizóddal jelentkezik a Night City Wire előadássorozata. A játékmenetre fókuszáló első rész, a fegyvereket és választható életutakat bemutató második rész, illetve a helyszíneket és bandákat ismertető harmadik rész után a negyedik felvonás a játék járműveire, azok kinézetére és hangzására fókuszál majd, de számíthatunk friss bejelentésekre és új játékmenetre is.

A Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de játszható lesz Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is.

12.
12.
Thor Vath
#4: Viszont akkor kellene a multinál egy szűrő arra is, hogy ne csak a pc-s játékosokkal, de az egér+billentyűzetesekkel se dobjon be egy szerverre. Vagy az utóbbiakat számítsa pc-s játékosnak.
11.
11.
PapaYeti
Ezeket bedugod és minden telepítés nélkül megy (az FPS játékoknál God of War példáúl nem játszható vele) .

https://www.corsair.com/ca/en/Categories/Products/Gaming-Mice/Wireless-Gaming-Mice/DARK-CORE-RGB-PRO-Wireless-Gaming-Mouse/p/CH-9315411-NA

https://www.corsair.com/ca/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/Wireless-mechanical-Gaming-Keyboards/K63-Wireless-Mechanical-Gaming-Keyboard-%E2%80%94-Blue-LED-%E2%80%94-CHERRY%C2%AE-MX-Red/p/CH-9145030-NA

Ha nincs asztalod akkor kanapé kis asztal is van
https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/Wireless-mechanical-Gaming-Keyboards/K63-Wireless-Gaming-Lapboard-for-the-K63-Wireless-Keyboard/p/CH-9510000-WW

De van több más teljesen jól használható megoldás is.

Ettől persze még nem tudsz ultrán játszani ps4 en sőt szerintem ps5 sem, de mindennel együtt ötöd annyiba kerül ;)
10.
10.
delphijos
#9: lehetőség, miért nem hagyják meg a választást. Én élnék vele.

( valamiért előbb elment az előző )
9.
9.
delphijos
#8: Hát én nem mondom hogy senki se képes rá. Én régen rengeteget játszottam pc-n fps-t ( net se volt, haverokkal LAN Quake party-k , később Counter Strike amikor még csak egy mod volt ) és egyszerűen nem áll rá a kezem. Ha a fiammal játszom Fortnite-ot néha, akkor egér + bill. Én nem értem továbbra sem ha már box-on van rá lehetos
8.
8.
godach
#4: Én kB 2005 körül voltam így. Sokszor szitkozódtam, hogy (pécen most kinyírnának titeket k.. csögök) :D
Azóta meg akkorát fordult a dolog, hogy tegnap nekikezdtem PC-n a GTA4-nek és a kontroller maradt a kezemben. Már olyan megszokott nekem mint a bill+egér.

+1 érdekesség
Mindig fikázzák a konzolosokat az auto aim miatt. Na nekem itt bennmaradt és egyszerűen nem tudtam játszani. Kikapcsoltam és mentek a headek :D
7.
7.
Ooorky
#5: CoD Infinity bukott már le, hogy véletlenül pc-n is bent maradt a konzolos célzás (rácuppan az ellenségre a célkereszt ha a közelébe viszed).
6.
6.
Ooorky
#4: Valami hibát rakniuk kellett bele, hogy legyen esélye a sony-nak, unalmas lenne ha letarolnák a piacot.
5.
5.
kryszisz
#3: Én a Doom Eternal alatt éreztem így, szerencse, hogy akkor még Nacon Revolution Pro kontim volt, a hátsó gombok óriási segítségnek bizonyultak. Viszont az meghalt, így már csak standard van, ezzel a DLC- nek szerintem neki sem állok inkább. Amúgy szerintem a játékokon is múlik a dolog valamennyire, a CoD (már amennyit játszottam vele konzolon, tehát kb. 2 kör Warzone) pl. baromi kényelmes és reszponzív, a Far Cry-ok meg nagyon nem. Vagy az RDR2, az egyenesen katasztrófa ebből a szempontból (magát a játékot amúgy imádom).
4.
4.
delphijos
#3: Mondjuk az fps-t én se tudom megszokni kontrollerrel. Jó lenne egér + bill támogatás SX-en....
3.
3.
Ooorky
#2: Meg inkább tolom Ultran, mint medium-on :P

Viccet félretéve már Outer Worlds-ben is agyf*szt kaptam a kontrolleres célzástól, soha többé fps konzolon.
2.
2.
delphijos
#1: Nagy mázli hogy nem PS5-re. A nagy zaj miatt nem tudnád élvezni ;D
1.
1.
Ooorky
Elő van rendelve Gog-on, első trailer óta szándékosan nem néztem meg egyetlen videót se, anno Witcher 3-mal és Outer Worlds-szel is így voltam, sokszor fontos pillanatokat, fordulatok is lelőnek a bemutatókban amit nem akarok látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...