Csak jövőre jelenik meg az Outriders

  • Írta: gorien
  • 2020. október 9.
  • Csúszás
Link másolása
Noha korábban úgy ígérték, a karácsonyfánk alatt már nem fogjuk megtalálni az Ouriderst. A Square Enix és a People Can Fly looter-shooterének megjelenése jövőre marad, de szerencsére olyan szörnyen sokat azért nem kell már várnunk rá.

Noha még a legutóbbi marketinganyagokban is karácsony környékére ígérték az Outriders megjelenését, egy új előzetes kíséretében elárulták a fejlesztők a pontos dátumot, megerősítve hogy idén mégsem próbálhatjuk már ki. A téli időszakot azért nem hagyja el teljesen, hiszen 2021 februárjában kerül a polcokra a People Can Fly kooperatív looter-shootere.

Az Outridersben Enoch bolygóját fedezhetjük majd fel, és az elmúlt hónapok Outriders Broadcast műsorainak hála (itt találjátok az első, a második és a harmadik adást) már egész jó képet kaptunk arról, hogy mi vár majd ránk benne. Harcból és felfedeznivalóból nem lesz majd hiány, a küzdelmeket pedig négy karakterosztály szerepében, a barátaink oldalán vívhatjuk majd meg. Az Outriders nem live service-modellel készült, a februári megjelenéskor benne lesz minden, amit a készítők a játékba szánnak.

Az Outriders 2021. február 2-tól kapható PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. Minden platform között támogatja majd a cross-playt, a különböző konzolgenerációk között pedig ingyenesen lehet majd upgrade-elni. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...