Megújultak a Pokoli szomszédok

  • Írta: gorien
  • 2020. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Neighbours back From Hell címmel megjelent a Pokoli szomszédok első és második részének felújított, egybecsomagolt kiadása. A tréfás kedvű Woodyt irányítva most szebb kivitelben törhetünk borsot utálatos szomszédunk orra alá.

Aki a 2000-es évek elején már gyűrte a játékokat számítógépen, bizonyára emlékszik a Pokoli szomszédokra, amelynek a koncepciója annyi volt: egy tévéshow szereplőjeként kell megkeserítenünk a szomszédunk mindennapjait, a lehető legnagyobb kacajt kicsalva a közönségből. A JoWooD Entertainment két részt készített a sorozatból, mielőtt egy orosz csapat vette volna át, és most ezt az eredeti kettőst játszhatjuk újra a Neighbours back From Hellnek hála.

A Farbworks, a THQ Nordic és a HandyGames összefogásával született meg a Pokoli szomszédok 1 és 2 modernizált változata. A Neighbours back From Hell full HD-sített grafikával és gördülékenyebb framerate-tel hozza vissza a rajzfilmes csínyeket, amelyekkel az eredeti játékok 25 pályáján tehetjük pokollá a szomszéd és később a mamája életét is.

A Neighbours back From Hell PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is megjelent.

13.
13.
godach
#12: "nem is akartam egy lapon említeni ezeket a klasszikusokat egy Pokoli szomszédokkal"

Én meg pont bátran fel merném vállalni, hogy a "kattintgatós adventure" sémában simán ért annyit a NFH mint a kocsis témában a Most Wanted vagy a lopakodósban a Splinter Cell. Szerintem "bár én is valami cornflakes mellékletként kaptam" simán egy top 10 játék a maga kategóriájában és méltatlanul alulértékeltnek és elfeledettnek tartom. :D
12.
12.
kryszisz
#10: Jó persze nem is akartam egy lapon említeni ezeket a klasszikusokat egy Pokoli szomszédokkal, csak arra céloztam, hogy ezek is mennek mobilon na:D Nekem Gurutól volt amúgy meg mindkét rész (tudom, több is van, de azok olyanok, mint az only DVD Amerikai pite epizódok, tehát nem léteznek) ha jól emlékszem. Amúgy valóban budget címek voltak, de jópofák, szerettem őket:)
11.
11.
Ooorky
#10: Ezt jól megasszontam, ezért nem jó ha a komment eleje és vége között 10 perc telik el :D
10.
10.
Ooorky
#9: Azok igazi klasszikusok, de NFH egy budget játék volt, 2. részt
3000ft-ért vettem megjelenés után pár hónappal (első részt meg asszem Gamestar-hoz adták következő évben).

Az általad felsoroltakat azért elég sokan előveszik mai napig, azt is mondhatnánk igazi klasszikusok.
9.
9.
kryszisz
#6: Jó, hát ma már a Heroes 3-at, Baldur's Gate-et meg a Vice City-t is tableten játszom, attól még a világ legjobb játékai közt vannak szerintem:) Úgyhogy ez nem kizáró ok a minőséget illetően, még ha valahol igaz is amit írsz.
8.
8.
Ooorky
#7: Az Öné különösen kiválóra sikeredett.
7.
7.
szekeres91
#6: Köszönjük a hozzászólást.
6.
6.
Ooorky
Megvannak valahol az eredeti cd-k/dvd-k, de sose venném elő őket.
Ma már tipikus mobiljáték kategória mindkettő, első ráadásul mocsok unalmas is az első néhány pálya után.
5.
5.
GAMEROD
Forradalmi újításokkal nem kell számolni, ezért nem is volt agyonreklámozva. Annyi pluszt láttam benne, hogy egyes tárgyak megszerzésénél félkarú rabló szerű képernyőn kell egymás mellé állítani 3 pillanatragasztót meg ilyesmi.
4.
4.
Viktor_The_Best
En most vettem meg. Klassz lesz ujra vegigjatszani.
3.
3.
SzatiX360
Illetve ugyanúgy megtalálható benne magyar felirat, mint az eredeti részekben.
2.
2.
godach
#1: Na ezt én se tudtam.
1.
1.
crytek
A legfontosabb mintha kimaradt volna a hírből....az eredeti tulajoknak nem kell semmit tenni már megkaptuk.. Vannak acsik lehet gyűjtögetni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...