Napra pontos dátumot kapott a The Medium

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha az új Xboxok premierjére nem is fut be, még idén játszhatunk majd a Bloober Team legújabb horrorjátékával. A fejlesztők egy új trailer társaságában jelentették be a napra pontos megjelenési dátumot.

Alaposan betáraz a Bloober Team az új konzolgeneráció rajtjára, nem elég, hogy az Observer kap egy next-gen újrakiadást, december 10-én érkezik majd a The Medium is, amely PC-re és az Xbox Series-konzolokra lesz elérhető, valamint az Xbox Game Pass kínálatában is megtaláljuk majd.

A dátum bejelentése mellé egy új előzetest kaptunk, és bár ez nem túl informatív, kedvcsinálónak nem utolsó. Aki valamivel több konkrétumra vágyna az egyszerre két dimenzióban játszódó horror kapcsán, lesse meg a legutóbbi sztoritrailert, amelyben a Troy Baker alakította főgonosz is beköszön.

8.
8.
kryszisz
#6: Huhh, ez a komment a gödörből a lyuk definíciója konkrétan. Most szívesen összehasonlítanálak egy bizonyos személlyel a tévképzeteid illetően, de no politika az oldalon, úgyhogy inkább nem írom le:D Mindenesetre ülj le fiam egyes;)
1.
1.
crytek
Imádom a horror játékokat. Bízom benne hogy menni fog intel hd 530al is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...