Napra pontos dátumot kapott a The Medium

Ha az új Xboxok premierjére nem is fut be, még idén játszhatunk majd a Bloober Team legújabb horrorjátékával. A fejlesztők egy új trailer társaságában jelentették be a napra pontos megjelenési dátumot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#6: Huhh, ez a komment a gödörből a lyuk definíciója konkrétan. Most szívesen összehasonlítanálak egy bizonyos személlyel a tévképzeteid illetően, de no politika az oldalon, úgyhogy inkább nem írom le:D Mindenesetre ülj le fiam egyes;)
#7
#6: Barátom... ahol te feltűnsz, képtelenség, hogy más égjen... De valóban alábecsültem a magaddal szembeni igénytelenséged. A minimum spoecifikációk azt jelentik, hogy mi az a konfig, amivel tesztelték, és élvezhető szinten elmegy. Neked az is elég, ha nem lehet élvezni... További jó várakozást a ddr5-ös lapkákra és ramokra. Nem tudom olvastad-e, hogy első körben a professzionális és "ipari" felhasználóknak fogják elérhetővé tenni. Úgyhogy lehet még 2-3 évig nyomhatod a csúcs hd530 géming igp-det. Esetleg amíg vársz, tuházz be egy GT1030-ra, igényeidhez mérten ezt a gen-t is kiszolgálja majd.
#6
#5: Most probálsz poénnal terelni mert olyat égtél mint a huzat... Inkább ne erőltesd..
#5
#4: Látom szesz is előkerül néha a gyógyszergyárban... :D
#4
#2: Ezt a hatalmas szakmai tudásod azért máshol ne add elő mert lehet körberöhögnek.. Melyik játéknál van igp megadva a minimumhoz? Semelyikhez ami nem 10+ éves.. És érdekes minden megy vele csak a kérdés hogyan.

Ha 2x fps megvan 720p csutka lowon nekem már ok 1x már gáz azzal nem szenvedek
#3
#1: Szerintem várj egy Voodoo 2 leárazásra. Akkor lesz tuti a vétel
#2
#1: Minden bizonnyal menni fog, ha 6gb-os 1060 van minimumnak megadva...
#1
Imádom a horror játékokat. Bízom benne hogy menni fog intel hd 530al is...