Elkészült a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 10.
  • Hír
Link másolása
Az Insomniac Games tegnap büszkén jelentette, hogy aranylemezre került a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, így - elméletileg - már semmi akadálya, hogy a tervezett napon boltokba kerülhessen a játék.

Nem is olyan rég láthattuk mozgás közben a Marvel's Spider-Man: Remasteredöt, ami a hamarosan érkező Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition részeként lesz csak elérhető. Jó hír, hogy nagyon úgy néz ki, a PlayStation 5 rajtjával együtt tényleg lecsaphatunk majd a játék(ok)ra, hiszen a fejlesztők tegnap posztolták, hogy aranylemezre került Miles kalandja.

Tehát a Marvel's Spider-Man: Miles Morales munkálatainak az oroszlánrésze befejeződött, és készen áll a játék a tömegtermelésre - így a tervek szerint semmi sem állíthatja meg Pókembert abban, hogy november 12-én Észak-Amerika és Japán után, november 19-én Európába is behálóhintázzon majd a PS4 és PS5 konzolokra.

25.
25.
godach
Eddig bírta az inkognítót Kamgecam xD
24.
24.
Marcus88
#23: #19:
Nyugi srácok ez nem MS és nem Halo Infinite szint lesz!
23.
23.
Ooorky
#19: Nyugi minden rendben lesz, ps4 pro-n megy majd 480p@30 fps-sel, ps5-ön meg 720p@akár60fps-sel.
19.
19.
adamsfamily
A PS4 változatot nagyon dugdossák.Remélem nem olyan lesz,mint pl. a Watch Dogs volt anno.Xbox one-on elment,de a 360 kiadás olyan volt,mint egy ps2-es játék.
18.
18.
cyberstaker
#16: "Energialabdával dobálódzós ending" - Gondolom nem vagy nagy Dragonball fan :D Reméljük az új rész nem okoz majd csalódást :) A mafia első része amúgy mindent visz :)
17.
17.
cyberstaker
#15: Igazad van, nagy ziccert hagytak ki :/
16.
16.
kryszisz
#14: A Yuris sztori mondjuk tényleg ütött, pláne, hogy egy mellékküldetésbe csomagolták a dolgot:) Nem igazán vagyok otthon a képregényes világban, de így is azt mondom, hogy a "Heist", "Turf wars" címek után nem egy robotos, energialabdával dobálódzós endinget vártam ettől az egésztől. Persze ami jó volt az alapjátékban, az jó itt is, csak az a bizonyos plusz volt számomra kevés, vagy csak szimplán más, mint amire számítottam:) Mafiát beszerzem mindenképp, a második résszel játszottam csak eddig, azt szerettem nagyon, úgyhogy eléggé hyped vagyok a definitív verzió miatt.
14.
14.
cyberstaker
#13: Értem, és végül is igazad is van, de ennek ellenére nekem még is átjött :D Screwball tényleg fos karakter, de maguk a kihívások nem voltak rosszak. A csatornás kiegészítő például nekem vérfrissítően hatott. A Yuri s csavarról nem is beszélve... A mafia vonalak a képregényben is mindig nagyon durván ki voltak dolgozva, úgyhogy megértem a csalódottságod. Sajnos a játék történetileg túl sokat merít a Civil War után újraindított Pókember képregény sorozatból. Ha jó mafia játékot akarsz, akkor most jelent meg a Mafia definitve edititon. Az első része zseniális, és csak 12 ropi :)
13.
13.
kryszisz
#11: Ohh, látod nekem meg pont a Heist jött be talán a legjobban a 3 közül:D Felicia karaktere (meg úgy egyáltalán a jelenléte) sokat dobott az összképen, és itt még a sztori is ígéretes volt ezzel a bandaháborús témával, gondoltam talán most kapunk egy némileg földhözragadtabb történetet, ami a mafiáról, a különböző családok viszályairól szól. Aztán hamar kiderült, hogy erről szó sincs, mivel a Sable International-től lopott cuccok miatt a játék ugyanúgy átmegy hightech settingbe, ahol régivágású gengszterek helyett újfent csúcsszuper szerkóba öltözött, mindenféle lézercsúzlival felszerelt embereket kell ütni-vágni, ebből pedig pont volt elég az alapjátékban, talán még sok is. Plusz Hammerhead sem lett egy túlzottan erős antagonista, a cyborggá alakulása után meg a maradék komolyságát is elvesztette a szememben. Silver Sable pedig ugyan kapott némi karakterfejlődést az utolsó felvonásban, de összességében így is elég sótlan karakter lett. De a legfájóbb talán, hogy a mellékes dolgok (bűncselekmények, bázisok, kihívások stb.) egy az egyben Ctrl+C-Ctrl+V az alapjátékból, amelyben már amúgyis túl voltak tolva picit mennyiségileg ezek az elfoglaltságok. Screwball pedig elmehet a francba, ritka idegesítő karakter:D Persze tudom, hogy ezek opcionálisak, de úgy vagyok vele, hogy ha már ott vannak, és nem is lehetetlen teljesíteni őket, akkor miért is ne. :) Huhh, bocsi, kicsit hosszú lett, de remélem így már érthető, hogy mi is volt a problémám a bónusz tartalommal.
11.
11.
cyberstaker
#10: Mindig értetlenül állok az emberek hozzászólásai előtt, akik szerint a DLC -k gyengébbre sikerültek. Az első tényleg picit gyengébb volt de a 2-3 számomra sok fősztori küldinél sokkal ütősebbre sikerült.
10.
10.
kryszisz
Pont ma végeztem az utolsó DLC-vel is 100%-ra, az alapjáték meg már napok óta platina, huhh, hát mit ne mondjak igaza volt mindenkinek, aki magasztalta a játékot, bitang jó volt basszus. Mondjuk a DLC-k annyira nem jöttek be, de az alap az úgy kb. Arkham trilógia minőség szerintem. Szeretettel várom ezt a kieget, persze nem 22K-ért.
1.
1.
godach
Ilyen, minőségi munka elkészültéről bárcsak minden évben lehetne hallani. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...