Elkészült a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Az Insomniac Games tegnap büszkén jelentette, hogy aranylemezre került a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, így - elméletileg - már semmi akadálya, hogy a tervezett napon boltokba kerülhessen a játék.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#25
Eddig bírta az inkognítót Kamgecam xD
#24
#23: #19:
Nyugi srácok ez nem MS és nem Halo Infinite szint lesz!
#23
#19: Nyugi minden rendben lesz, ps4 pro-n megy majd 480p@30 fps-sel, ps5-ön meg 720p@akár60fps-sel.
#22
#20: Jézusom :D
#21
#19: vagy a forza horizon 2 xbox360 vs xb1 valtozata ahol pont a leglenyegesebb reszt hagytak ki a 360as verziobol, a szabad barangolast es megint korlatok koze voltal zarva :D
#20
#15: krokodil? Gyik volt az, pont mert a gyik ha elveszti a farkat visszatudja noveszteni, a csavo meg az elveszett karjat akarta igy visszanoveszteni
#19
A PS4 változatot nagyon dugdossák.Remélem nem olyan lesz,mint pl. a Watch Dogs volt anno.Xbox one-on elment,de a 360 kiadás olyan volt,mint egy ps2-es játék.
#18
#16: "Energialabdával dobálódzós ending" - Gondolom nem vagy nagy Dragonball fan :D Reméljük az új rész nem okoz majd csalódást :) A mafia első része amúgy mindent visz :)
#17
#15: Igazad van, nagy ziccert hagytak ki :/
#16
#14: A Yuris sztori mondjuk tényleg ütött, pláne, hogy egy mellékküldetésbe csomagolták a dolgot:) Nem igazán vagyok otthon a képregényes világban, de így is azt mondom, hogy a "Heist", "Turf wars" címek után nem egy robotos, energialabdával dobálódzós endinget vártam ettől az egésztől. Persze ami jó volt az alapjátékban, az jó itt is, csak az a bizonyos plusz volt számomra kevés, vagy csak szimplán más, mint amire számítottam:) Mafiát beszerzem mindenképp, a második résszel játszottam csak eddig, azt szerettem nagyon, úgyhogy eléggé hyped vagyok a definitív verzió miatt.
#15
#14: A csatornás résznél egyből krokodil Dr. Connors jutott az eszembe. De jó lett volna ha bele teszik. PL az idegesitő Screwball helyére.
#14
#13: Értem, és végül is igazad is van, de ennek ellenére nekem még is átjött :D Screwball tényleg fos karakter, de maguk a kihívások nem voltak rosszak. A csatornás kiegészítő például nekem vérfrissítően hatott. A Yuri s csavarról nem is beszélve... A mafia vonalak a képregényben is mindig nagyon durván ki voltak dolgozva, úgyhogy megértem a csalódottságod. Sajnos a játék történetileg túl sokat merít a Civil War után újraindított Pókember képregény sorozatból. Ha jó mafia játékot akarsz, akkor most jelent meg a Mafia definitve edititon. Az első része zseniális, és csak 12 ropi :)
#13
#11: Ohh, látod nekem meg pont a Heist jött be talán a legjobban a 3 közül:D Felicia karaktere (meg úgy egyáltalán a jelenléte) sokat dobott az összképen, és itt még a sztori is ígéretes volt ezzel a bandaháborús témával, gondoltam talán most kapunk egy némileg földhözragadtabb történetet, ami a mafiáról, a különböző családok viszályairól szól. Aztán hamar kiderült, hogy erről szó sincs, mivel a Sable International-től lopott cuccok miatt a játék ugyanúgy átmegy hightech settingbe, ahol régivágású gengszterek helyett újfent csúcsszuper szerkóba öltözött, mindenféle lézercsúzlival felszerelt embereket kell ütni-vágni, ebből pedig pont volt elég az alapjátékban, talán még sok is. Plusz Hammerhead sem lett egy túlzottan erős antagonista, a cyborggá alakulása után meg a maradék komolyságát is elvesztette a szememben. Silver Sable pedig ugyan kapott némi karakterfejlődést az utolsó felvonásban, de összességében így is elég sótlan karakter lett. De a legfájóbb talán, hogy a mellékes dolgok (bűncselekmények, bázisok, kihívások stb.) egy az egyben Ctrl+C-Ctrl+V az alapjátékból, amelyben már amúgyis túl voltak tolva picit mennyiségileg ezek az elfoglaltságok. Screwball pedig elmehet a francba, ritka idegesítő karakter:D Persze tudom, hogy ezek opcionálisak, de úgy vagyok vele, hogy ha már ott vannak, és nem is lehetetlen teljesíteni őket, akkor miért is ne. :) Huhh, bocsi, kicsit hosszú lett, de remélem így már érthető, hogy mi is volt a problémám a bónusz tartalommal.
#11
#10: Mindig értetlenül állok az emberek hozzászólásai előtt, akik szerint a DLC -k gyengébbre sikerültek. Az első tényleg picit gyengébb volt de a 2-3 számomra sok fősztori küldinél sokkal ütősebbre sikerült.
#10
Pont ma végeztem az utolsó DLC-vel is 100%-ra, az alapjáték meg már napok óta platina, huhh, hát mit ne mondjak igaza volt mindenkinek, aki magasztalta a játékot, bitang jó volt basszus. Mondjuk a DLC-k annyira nem jöttek be, de az alap az úgy kb. Arkham trilógia minőség szerintem. Szeretettel várom ezt a kieget, persze nem 22K-ért.
#9
#7: Azonosulj a neveddel néha ;)
#8
Egyáltalán nem irt szarságod. GODACH. A kettes kommentelő mért kezd el itt fekázni stb... az volt hir hogy elkészült a Spider-Man: Miles Morales. Hogy jön ide most az hogy a gyerek fekete meg a melegek ??? Az ilyen ambereket akik azért jönnek ide hogy eltereljék a témát és feszültséget gerjeszenek ugy kivágnám mint a huzat. És ez rád is vonatkozik. Sokan várják ezt a játékot. Én mondjuk pont nem. Mert nekem a 2018 as ugy volt jó ahogy van. De mégsem veszem el más kedvét azzal hogy föszereplöt elkezdem itt fekázni.
#6
#1: Pontosan. :-) remélem a Square Enix figyelgette azt a pár perces demot amit mutattak mert abban a pár perces részben több fantázia volt mint az egész Marvels Avengers-ben. :D