Sztorielőzetest kapott az Amnesia: Rebirth

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 10.
  • Videó
Link másolása
Kereken tíz nap múlva folytatódik az Amnesia-sorozat a legújabb epizódjával, a Rebirthszel, amiről most egy vadonatúj előzetes is befutott. A videóban a történet és a helyszínül szolgáló sivatag, valamint ősi romok kapták a rivaldafényt.

Bejelentése óta sejthető, hogy ezúttal sem lesz egy leányálom fejest ugrani a hamarosan érkező legújabb Amnesia-kalandba. A Frictional Games horrorjátékáról a hónap elején már megleshettünk egy ötperces gameplay felvételt, ezúttal pedig egy hasonlóan félelmetes sztorielőzetest kaptunk:

A narrátorunk remegő hangon olvassa fel a Tasi Trianonhoz - azaz a játékos által irányított főhőshöz - címzett levelet, amelyben azt részletezi, hogy 1937-ben repülőgép-balesetet szenvedtek az algériai sivatagban, és a legénység fele ennek következtében megsérült. A másik fele pedig elment segítséget keresni, de ők sem tértek vissza azóta. Van valami megmagyarázhatatlanul ijesztő az emberi elme számára ebben a sivatagban, és olyan, mintha egy lény lesne rájuk a romok árnyékából.

Az Amnesia: Rebirth október 20-tól lesz elérhető PC-re és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...