Baldur's Gate III - unalmas karaktereket készítünk

Legalábbis ezt állítja a Larian Studios, ami bőszen monitorozza a játékosok döntéseit az Early Access elindulása óta: megnézték a legnépszerűbb választások kombinációját a karaktergeneráló felületnél, és unalmasnak találták a végeredményt.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#17
medvedisznóAnnunakiCsillagSünBékaEmber karaktert akarok
#16
#11: pontosan
#15
#13: Igen, filmes/játékos közegben értettem:) Sajnos sokkal kevesebbet olvasok, mint kellene, így sajnos nem tudom, hogy a fantasy irodalom hol jár éppen:/ Mindenesetre a Forgotten Realms világát szeretem nagyon, annyira sokat ebből sem olvastam mondjuk, de Paul S. Camp alkotásai megmaradtak, azokat bírtam:)
#14
Nem érdekelnek a medvedisznóemberek, én egy csinos formás kis csajt akarok, akit szexi rucikba lehet öltöztetni, amiknek a statjai ülve nyalják a holdvilágot... :)
#13
SLi
#11: Mármint játékok terén , mert pl fantasy irodalom annyira meghaladta hogy mar alig vagy inkább mar nincs is ilyen a nagy mainstream címek között
#12
Én már konkrétan lesz@rom a generálást minden játékban (fegyver,karakter,stb) mert feleslegesen szöszölök vele. Random ha van mód azt csókolom.
#11
#10: És amit kb. minden mainstream high-fantasy alapul vesz azóta is.
#10
#7: Forgotten Realms a sablon fantasy alfája és omegája...
#9
#8: :D kinek hogy :D
#8
SLi
#6: "az azonosulás az elsődleges"
https://i.imgur.com/wP4j5mq.jpg
#7
#6: Itt annyi van benne, hogy a játék témája valami extrémebbet kíván meg. Ahogy a párbeszédeknél sem lehetsz átlagos jófiú. Egyszerűen ez nem az a világ. Bár én még nem játszottam vele, de kb. ezt látni/hallani róla.
#6
Az azonosulás az elsődleges, ahogyan azt már előttem többen leírták. Felesleges ezen kiakadniuk a fejlesztőknek. Kicsit ingyen reklámnak tartom az egész herce-hurcát.. Most minden gamer oldalon ez megy, szóval ha ez volt a céljuk, akkor összejött.
#5
Az érdekesebb kérdés inkább az, hogy milyen karakterre "gerjed" a karaktered :). Abból kellett volna összesítést csinálni. Biztos sok a kecskeimádó :).
#4
Hab
#3: Pedig én mindig úgy képzetelek el :D
Viccet félre téve, én első végigjátszásnál csinálok olyan karaktert akivel igazán tudok azonosul, utána jöhetnek a förmedvények.
#3
Én személy szerint RPG-ben szeretek számomra azonosulható karaktert csinálni... Na most ehhez egy szarvval rendelkező, kék bőrű hegyi troll-goblin-törp kereszteződésből született amorf medvedisznóember számomra nem nagyon alkalmas. Ha uncsi, ha nem...
#2
#1: Meg egy elf paladin-ra senki se fog szarvakat aggatni -_-
#1
gondolom early access reven, tele bugokkal egybol a jatekba akarnak kerulni es nem 10oraig karaktert csinalni