Star Wars: Squadrons - nem lesz belőle szolgáltatás

Senki nem akarja neki elhinni, ezért nem győzi hangsúlyozni a Motive Studios, hogy nem lesz live service-játék a Star Wars: Squadronsból - többek között például azért sem, mert a készítők máris több új projekten dolgoznak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Star Wars: Squadrons játékosainak nem kell félniük, hogy tele lesz tömve a játékuk mikrotranzakciókkal és DLC-kkel a jövőben. Sokkal inkább arra utal minden jel, hogy továbbra is csak egy egyszeri élménynek szánta a Motive Studios a Squadronst.

Persze már a játék bejelentése óta ez a csapat hivatalos hozzáállása a dolgokhoz, de mivel az EA van a háttérben, ezért nehéz hinni még a saját szemünknek is. A Motive Studios egyik menedzsere, Patrcik Klaus viszont újra elmondta, hogy nem érkezik új tartalom a Star Wars: Squadronshoz, illetve azt is hozzátette, hogy a Star Wars-játék mellett több projekt is párhuzamosan fut az irodájukban.

Folyamatosan új dolgokon kísérleteznek, és minimális kockázat mellett tesztelgetik ezeket az innovatív ötleteket. Klaus végezetül azt is elmondta, hogy szeretnék a lehetőségeikhez mérten a legtöbb időt és minél nagyobb szabadságot biztosítani a csapataiknak a munkálatok során.

5 komment - szólj hozzá!