Assassin's Creed: Unity - Series X-en 60 fps-sel

Lelkesen teszteli továbbra is az Xbox Series X képességeit a Digital Foundry, legújabb tesztalanyuk a notórius Assassin's Creed: Unity volt, amelyből hat év után végre sikerült kicsikarni a stabil 60 fps-t az új konzol segítségével.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
Még az XB1-el jött annó a játék, és bár sokáig hozzá sem nyúltam, végül mire nekiálltam a peccsek is megjöttek rá, és egész kellemes játékélményben lett részem.

Ha valakinek egy játék nem az FPS számlálásból áll, hanem a történet mesélésből, akkor annak jó szórakozást tud nyújtani.
#8
#7: Dehogynem, 60fps-sel fele annyi idő lett volna.
#7
Pont 15 perc alatt untam halálra. Ezen a 60 fps sem segített volna.
#6
Ez aztán az achievement! Egy 8 éves játék elfut 60 fps-sel. Ennek most tapsikolni kéne?
#5
Attól a játék még gagyi marad. Szerintem. Nemrég játszottam végig ps4-en és nekem égett a pofám, hogy megvettem.
#4
#3: Sok sebből vérzik a játék de anyiért oké. Ezek az AC játékok nem igazán vonzanak. A Black Flag az oké volt meg az Origins is tetszett az Egyiptomi setting miatt.
#3
#1: 0.5 euro szokott lenni cd keysen akcióban boxra..
#2
Ez inkább az Ubinak szégyen, hogy ennyire rosszul van optimalizálva. Egy csúcs konzol kell hozzá, hogy normálisan fusson.
#1
Egy 6 éves játéknál el tudták érni a 60 fps-t :D
Igazából mindegy ha az emberek a levegőben szaladgálnak. Januárban játszottam vele nekem a ps4-en ugyan olyan szar mint volt. 6 millio javitás érkezett hozzá. Az xbox tulajoknak teljesen megfelel a game pass-be. Havi pár ezer forintért. Azoknak teljesen jó. :D