Messze van még a Squadron 42 megjelenése

Talán azzal nem mondunk hatalmas újdonságot, hogy a Star Citizen - Squadron 42 premierjére nem érdemes a közeljövőben számítanunk. Chris Roberts egy kérdezz-felelek során válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre.

Szép lassan a Duke Nukem Forever babérjaira tör a Cloud Imperium Games, hiszen nyolc éve már annak, hogy bejelentették a Star Citizent. Messze még az alagút végén a fény, és egy nemrég megrendezett kérdezz-felelek során Chris Robers továbbra sem tudott túl megnyugtató válaszokkal szolgálni a játékosoknak.

Az egyik rajongó konkrétan rákérdezett, hogy mi újság a játék egyjátékos szegmensével, a Squadron 42-vel, amire Chris csak annyit tudott válaszolni, hogy kész lesz a játék, ha kész lesz. Sok mindenen kell még dolgozniuk, illetve finomítaniuk, hogy minden a tervek szerint működjön, és ebben nem hajlandóak kompromisszumot kötni, mert Chris szerint az sértő lenne mindenkire, aki valaha a Star Citizenen dolgozott.

Gyorsan azért azt is hozzátette, hogy a kommunikációjuk valóban nem a legjobb, azonban ez annak tudható be, hogy nem szeretnék idő előtt lelőni a poénokat és a fordulatokat a történetből - így viszont elég nehéz bármit is mondani a Squadron 42-ről.

A Star Citizenre összegyűlt pénz egyébként nyár elején elérte a 300 millió dollárt, szóval a csapat a késések ellenére nem veszítette el a játékosok bizalmát - ennek ellenére lassan tényleg elnyeli őket a technológia/idő ellen vívott végtelen harc limbója.

17 komment - szólj hozzá!