Brit toplista: az élen kezdett a FIFA 21

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 12.
  • Toplista
Link másolása
Noha az eladásai alaposan visszaestek a tavalyi rész számaihoz képest, még így is az év legjobb nyitányát produkálta a FIFA 21. Az aranyérem így az ő nyakában lóg, de egy másik dobogóst is az EA adott az elmúlt héten.

Az első héten a FIFA 21 eladásai 42 százalékkal maradtak el a FIFA 20 számaitól, ebben valószínűleg közrejátszik a közelgő generációváltás a konzoloknál, illetve az, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokkal számol, márpedig a FIFA-játékokat is egyre többen veszik meg digitális formában.

Ráadásul mielőtt eltemetnénk a játékot, érdemes megnézni, hogy a FIFA 21 így is aranyérmes lett, ráadásul az év legjobb nyitányát produkálta; ezzel olyan - igaz, exkluzív - címeket utasított maga mögé, mint a The Last of Us: Part II vagy az Animal Crossing: New Horizons. Ez mondjuk a fociőrült britektől annyira nem meglepő, idén már csak egy játék kavarhat be komolyabban az EA-nek, méghozzá az új Call of Duty.

Ami a toplista többi dobogósát illeti: még mindig második a Star Wars: Squadrons, míg a Crash Bandicoot 4: It's About Time a harmadik helyre csúszott vissza.

  1. FIFA 21
  2. Star Wars: Squadrons
  3. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Super Mario 3D All-Stars
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Minecraft (Switch)
  8. Minecraft Dungeons
  9. Marvel's Avengers
  10. Ring Fit Adventure
7.
7.
shatterhand
El se hiszem. Nincs gta5 top10ben? Mindenki megvette már 2szer?
1.
1.
ATi0021
Ezek alapján az EA kiadhatná még karácsony előtt a FIFA21 Remastered játékot is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...