Brit toplista: az élen kezdett a FIFA 21

Noha az eladásai alaposan visszaestek a tavalyi rész számaihoz képest, még így is az év legjobb nyitányát produkálta a FIFA 21. Az aranyérem így az ő nyakában lóg, de egy másik dobogóst is az EA adott az elmúlt héten.

Az első héten a FIFA 21 eladásai 42 százalékkal maradtak el a FIFA 20 számaitól, ebben valószínűleg közrejátszik a közelgő generációváltás a konzoloknál, illetve az, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokkal számol, márpedig a FIFA-játékokat is egyre többen veszik meg digitális formában.

Ráadásul mielőtt eltemetnénk a játékot, érdemes megnézni, hogy a FIFA 21 így is aranyérmes lett, ráadásul az év legjobb nyitányát produkálta; ezzel olyan - igaz, exkluzív - címeket utasított maga mögé, mint a The Last of Us: Part II vagy az Animal Crossing: New Horizons. Ez mondjuk a fociőrült britektől annyira nem meglepő, idén már csak egy játék kavarhat be komolyabban az EA-nek, méghozzá az új Call of Duty.

Ami a toplista többi dobogósát illeti: még mindig második a Star Wars: Squadrons, míg a Crash Bandicoot 4: It's About Time a harmadik helyre csúszott vissza.

  1. FIFA 21
  2. Star Wars: Squadrons
  3. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Super Mario 3D All-Stars
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Minecraft (Switch)
  8. Minecraft Dungeons
  9. Marvel's Avengers
  10. Ring Fit Adventure
13 komment - szólj hozzá!