Brit toplista: az élen kezdett a FIFA 21

Noha az eladásai alaposan visszaestek a tavalyi rész számaihoz képest, még így is az év legjobb nyitányát produkálta a FIFA 21. Az aranyérem így az ő nyakában lóg, de egy másik dobogóst is az EA adott az elmúlt héten.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#5: 2020-ban epp hogy nem kene, day 1 vannak patchek. Nem hiszem, hogy a jatekosok zome analfabeta lenne felpatchelni.

Tovabbra is tartom, hogy a kapussal vegigcselezgetni meg osszevissza flikflakkal meg esernyovel besetalni a kapuba: ez nem foci, ez 12 eves hulyegyerekeknek valo. Tovabbra is: GAMEPLAYBEN verhetetlen a PES. A Fifa egy remek kaszinojatek amiben van egy focis minigame. :)
#12
#10: Mindkettőben minden játékos és neve licenszelt.
#11
#10: A PES-ben is van az összes többi csapat, csak más néven :D
#10
YanezModerátor
#9: Úgy tudom csak a Juventus van más néven, Piemonte Calcio. A játékosoknak viszont igazi nevük van.
#9
#8: Viszont a Fifában nincs Juventus és Roma. A partner csapatokkal brutális hangulatú meccseket lehet játszani. A PES-ben pl. a magyar válogatott meze megvan, a fifa ultragagyi utánzatával ellentétben és az arcok is sokkal jobban kidolgozottak. Az idei EB is játszható teljesen licenszelve az új PES-ben, 25 euróért.
#8
#6: Oké, de nem az a lényeg hogy össze lehet "mókolni"... szerintem sok ember nem akar szívni ilyennel, ha könnyű ha nem.
#7
El se hiszem. Nincs gta5 top10ben? Mindenki megvette már 2szer?
#6
#5: Bárki fel tudja rakni az option filet, még az is aki az informatikához teljesen zokni. Xboxon mondjuk ez nem játszik.

#4: Szerintem sokan nem mernek váltani és/vagy nem próbálják ki a pes-t a rosszabb marketing miatt. Inkább a megszokott online játékmódok viszik a fifát. Ezt a véleményt a zömégeben dislikeoló és negatív kommentelő fifás közösség reakcióira alapozom.
#5
#3: Plusz, szerintem 2020-ban akármennyire is játékélmény, a licenszek hiánya igenis visszatartó erő. Ha már Yanez autós játékokat hozott fel ( más szempontból persze ) , szerintem egy rajongó ott se szívesen látna “kitalált” típusokat a licensz hiánya miatt.
#4
YanezModerátor
#3: Mert vannak akik jobban élvezik az árkádosabb focit, mint a szimulátort. Tudod, mint az autós játékoknál. Ilyen szempontból nem is tartom célszerűnek összevetni őket. Plusz a fifában a FUT rendszer olyan közösségi szórakozást kínál, amit egyik játék sem. Mindkét focis játékkal toltam és nem véletlenül van mindkettőnek rajongó tábora.
#3
#2: Nem is értem, hogy akinek a gameplay a legfontosabb, miért játszana ezzel, mikor ott a PES... :D
#2
Nem győztek meg a gameplay videók (15 óta így van), bár a lassabb gameplay tetszik, de az új cselezés rendszer ismét egy lépés visszafelé a realitástól. A védekezés egyre rosszabb szvsz.
#1
Ezek alapján az EA kiadhatná még karácsony előtt a FIFA21 Remastered játékot is. :D