Megvette a Rockstar a Crackdown 2 fejlesztőit

Habár a felek még nem verték nagydobra a hírt, a brit cégjegyzék alapján a Rockstar október elején felvásárolta a Crackdown második részét is jegyző Ruffian Games csapatát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#12: Sőt, az online külön ingyen is elérhető lesz....
#12
YanezModerátor
#11: Igen, pont ezért néhány előző genes címhez, ha van ilyen belenyúlásos frissítés, ingyen adják azt.
#11
#10: Nem hinni kell ,hiszen volt már róla hír is.

Az meg hogy valami BC az = fut az új gépeken ,de ez nem egyenlő azzal hogy ki is használja az új gép erejét. Ahhoz hogy így legyen bele kell nyúlni a játékba.. szebb lesz több fps lesz gyorsabban tölt stb...
#10
YanezModerátor
#9: Nem hiszem, hogy nextgenre megint eladják az V-t. Tudod, hátra kompót (BC).
#9
#8: Senki sehol nem írta hogy nem lesz.De jelenleg semmi nem indokolja. Kijön majd most next genre is a GTA 5 ott is tarol majd...Szintem olyan 2023-tól elkezdhetnek beszélni a GTA 6-ról.... esetleg.
#8
YanezModerátor
#7: Nincs rá szükségük, de a GTA V receptjét meglovagolva akár egy még nagyobb, még több pénzt termelő folytatást hozhatnak világra. Arról nem is beszélve, hogy már csak a hírnév miatt is kell az új GTA. Ez nem egy Fortniteot gyártó cég, úgyhogy lesz itt 6-ik felvonás, erre mérget vehetsz, például ciánt.
#7
#6: Nincs is rá szűkségük....hova törjék magukat amikor a 7+ éves játékuk olyan szinten fogy hogy azt ma bármelyik új aaa cím megirigyelné..?
#6
YanezModerátor
#5: Vagy a GTA VI akkora volumenű alkotás, hogy kell a segítség, különben még az elkövetkezendő generációban sem lesz készen.
#5
#1: Halo kollekcióelég jó lett. Gondolom tapasztalt embereket kerestek és akartak...

Lehet a GTA 5 next genesítéséhez kell a segítség hogy minél jobb legyen. Mert attól nem félek hogy a korábbi részeket fogja remakelni a rokksztár
#4
YanezModerátor
#1: Nem egyértelmű? Valakinek kávét is kell főznie és a szemetet kivinni.
#3
#1: Detto ez volt a reakcióm. :D :D :D :D
#2
#1: :)))))
#1
"Megvette a Rockstar a Crackdown 2 fejlesztőit
Reakció- Mi a f@sznak? :D:D