Posztereken a The Mandalorian második szezonja

  • Írta: szlav
  • 2020. október 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A hónap végén kezdetét veszi a The Mandalorian következő évadja, így a legutóbbi előzetes után felocsúdva most egy csokornyi poszterrel készülhetünk a fejvadász és a gyermek legújabb kalandjaira.

Ha véletlenül kimaradt volna, feltétlenül csekkoljátok le a The Mandalorian második évadjának előzetesét, hiszen az alig kétperces összeállításban nem csak piszkosul látványos jeleneteket láthattok, de a videóban feltűnik az a titokzatos új szereplő is, akit a WWE egyik női szupersztárja, Sasha Banks alakít majd. A mai poszterek azonban a sorozat főszereplőire fókuszálnak, így a címszereplőnk és a gyermek mellett Greef Karga (Carl Wathers) és Cara Dune (Gina Carano) is megkapta a saját promóanyagát.


Az új szezon egyébként biztosan tartogat még meglepetéseket. Azt már elkönyvelhetjük, hogy Michael Biehn (Terminátor) is feltűnik majd valamikor egy rivális fejvadász szerepében, de olyan pletykák is keringenek, miszerint Rosario Dawson és Katee Sackhoff is szerepet kaphatnak, mégpedig Ahsoka Tanót és Bo-Katant alakítva.

A The Mandalorian második évadjának első epizódját október 30-tól vetíti a Disney+.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...