Smite - a Tini Nindzsa Teknőcök is színre lépnek

Ha váratlanul ért benneteket, amikor a mitológiai istenek mellett az Avatár léghajlítói is feltűntek a Smite csataterein, akkor csak várjátok ki a novembert! A következő szezonbérlet a Tini Nindzsa Teknőcöket is csatasorba állítja.

Úgy tűnik, tovább folytatódik a Hi-Rez Studios és a Nickelodeon közös akciója. Legutóbb az Avatár szereplői kerültek skinek formájában a hátulnézetes MOBA-ba, most pedig ennél is bizarrabb módon a pizzazabáló Tini Nindzsa Teknőcök csatlakoznak a bulihoz. Leonardo, Donatello, Raffaello és Michelangelo ezúttal Osiris, Sun Wukon, Loki és Mercury mozdulatait veszik át. Ja, és azt említettük, hogy gördeszkával közlekednek majd a pályán?

A játék fejlesztői azt is elárulták, hogy a négy teknőc mellett Zúzó és Szecska mester is színre lép majd, azt azonban nem tudni biztosan, hogy melyik istenek kapják ezeket a skineket.

A Smite ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. Az új crossover és a hozzá tartozó Battle Pass novemberben élesedik.

3 komment - szólj hozzá!