Smite - a Tini Nindzsa Teknőcök is színre lépnek

  • Írta: szlav
  • 2020. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
Ha váratlanul ért benneteket, amikor a mitológiai istenek mellett az Avatár léghajlítói is feltűntek a Smite csataterein, akkor csak várjátok ki a novembert! A következő szezonbérlet a Tini Nindzsa Teknőcöket is csatasorba állítja.

Úgy tűnik, tovább folytatódik a Hi-Rez Studios és a Nickelodeon közös akciója. Legutóbb az Avatár szereplői kerültek skinek formájában a hátulnézetes MOBA-ba, most pedig ennél is bizarrabb módon a pizzazabáló Tini Nindzsa Teknőcök csatlakoznak a bulihoz. Leonardo, Donatello, Raffaello és Michelangelo ezúttal Osiris, Sun Wukon, Loki és Mercury mozdulatait veszik át. Ja, és azt említettük, hogy gördeszkával közlekednek majd a pályán?

A játék fejlesztői azt is elárulták, hogy a négy teknőc mellett Zúzó és Szecska mester is színre lép majd, azt azonban nem tudni biztosan, hogy melyik istenek kapják ezeket a skineket.

A Smite ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. Az új crossover és a hozzá tartozó Battle Pass novemberben élesedik.

3.
3.
Ooorky
De eljárt az idő az UE3 fölött, anno ez a játék gyönyörűnek számított :D
2.
2.
Nothing
#1: Ezt úgy hívják, termékkapcsolás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...