Holnaptól a PC-s Modern Warfare-t is zsugoríthatjuk

A Call of Duty: Modern Warfare játékosai az elmúlt évben már hozzászokhattak, hogy a játék telepítésével a szabad tárhelyük igen tetemes része eltűnik, amire eddig PC-n csak az uninstall volt a gyógyír. Hamarosan azonban ez megváltozik.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#5: Nem tudom honnan vetted ezt a 150-et, de PC-re jelenleg, mindennel együtt 223. Nekem legalább is ennyit telepített. Ha ebből egy 100-150-et letudnék szedni, mivel csak a sztori érdekel, nem lenne rossz.
#8
Azért mert rengeteg idő lenne a letöltés. 4-5 nap simán. Éjjel meg nem hagyom bekapcsolni mert nem tudok elaludni a gép zúgásától. Számomra egy játék nem ér ennyit. Akkor sem ha az maga a call of duty.
#7
#4: És miért nem vagy hajlandó? Mert azt nem hiszem el, hogy nem fér rá a vinyódra, és azt sem hiszem el, hogy ISDN-ről netezel, a letöltéshez sem kell lapát, megizzadni sem fogsz, mert a gép magától csinálja, ha máskor nem, akkor éjszaka! Tehát nem értem a problémát! Vagy van egy lélektani határ nálad, amit már az elveid nem engednek? Vagy mi? Nem kötekedni akarok, tényleg érdekel, mert minden második ember ezért sír, és nem tudom megérteni!
#6
#5: Érdekes a gépigény 175 gb-t ír.
#5
#4: Megnyugodhatsz150 gb nem 200. És le lehet tölteni külön az SP-t.
#4
#3: Arról, hogy nem vagyok hajlandó 200 gb-t letölteni azért hogy végigjátszak egy 4 órás kampányt. Így remélem hogy lesz olyan opció hogy csak a kampányt töltsem le.
#3
#1,#2: Ti milyen cikket olvastatok? Nem egészen értem egyikőtök hozzászólását sem...Miről beszéltek??! :))))
#2
És akinek épp fent van? 2 napja raktam fel újra, hogy végigvigyem még1szer a sztorit...ha én akarok kisebb méretet, akkor le kell törölnöm és újra fel kell raknom?
#1
Na akkor reménykedem, higy végig fogom tudni játszani a kampányt. A többi nem érdekel.