Bloodborne - egy modder javítaná fel 60 fps-re

Lance McDonald neve nem ismeretlen a Bloodborne-rajongóknak, hiszen korábban ő volt, aki - egy kisebb hackelés árán, de - 60 fps-re turbózta fel a játékot. Most hivatalosan is kiadná a modot, viszont először megvárja, hogy mit lép a Sony.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#6: A Sekiro-t most pergetem NG+6-ban, ez amolyan bosszú hadjárat, most 73-as az "attack power" úgy hogy kapja minden enemy és Boss ahogy illik.
Ma meló van, de holnap a Guardian Apes-el kezdek móresre tanítom azt a szemtelen majmot.:)
#9
#4: Lehet hogy nem pontos a becslés, mivel van kb. 4-5 karakter amivel NG+6-ig mentem.Legutóbb 3 hete pörgettem ki, de új karaktert kezdtem törölni is kellett egyet, mert már nem volt mentési hely, olyan 600-700 óra körül járok játékidőben.
#8
#7: Én is úgy vagyok vele ahogy mondod nem hiába a kedvenc játékom az egész genből, egyedül amit nagyon utáltam benne amit 1x végigcsináltam soha többet azok a förtelmes chalice dungeonök
#6
#5: Az szép grat ! Nekem a Sekiro elég volt egyszer. Ezt majd bepótlom PS5 -ön hamár elvileg Ps+ba lesz Megjelenéskor hamar abbahagytam tovább adva mert előtte nem voltam hozzászokva az ilyen típusú nehézséghez és stílushoz.
#5
#4: 4-5 karakter new game plusszokkal nekem is kiadott vagy 15 végigjátszást, szóval ez bizony benne van ebben a játékban.
#4
#2: Na ne már 20-25 végigjátszás? Más valami esetleg?
#3
#2
Kb.fél évvel ezelőtt olvastam erről én örülnék neki de inkább egy Bloodborne 2-nek mert az első részt kb.20-25x kipörgettem.

https://www.gamestar.hu/hir/bloodborne-60-fps-mod-hack-277989.html
#1
Lehet játékot moddolni konzolon? Nem is tudtam.