Spider-Man: Miles Morales - Rhinó is beköszön

A Game Informer a Spider-Man: Miles Moralesnek szenteli a következő címlapsztoriját, ennek apropóján pedig egész hónapban szállítja majd a látnivalókat és infókat a játék kapcsán.

Most éppen egy nagy adag screenshotnak örülhetünk, illetve egy rövid gameplay videónak, amely a játék első bossharcába enged betekintést. Ez utóbbiban több ismerős is beköszön majd, hiszen nem elég, hogy együtt láthatjuk a két Pókembert, de még Rhinó is visszatér, hogy egy konténerből kiszabadulva kellemetlenkedjen egy kicsit.

A Spider-Man: Miles Morales november 19-én jelenik meg Európában PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játékot PlayStation 5-ön az úgynevezett Ultimate-kiadásban is megvásárolhatjuk majd, amely magába foglalja a 2018-as Spider-Man felturbózott változatát is. A Miles Morales esetében ingyenesen frissíthetünk majd a generációk között, és a mentéseinket is gond nélkül mozgathatjuk majd - az alapjátékra ez nem vonatkozik sajnos.

A Game Informer erősítette meg azt is, hogy a korábban már bejelentett, 4K-t és 60 fps-t ígérő Performance Mode mellett kapunk egy Fidelity Mode-ot is PS5-ön: ez 4K-s felbontást, ray tracinget és úgy általában szebb látványt ígér, igaz, 30 fps társaságában.

6 komment - szólj hozzá!