Baldur's Gate III - hol halnak meg a legtöbben?

Egy héttel a Baldur's Gate early accessének indulása után a fejlesztőknek máris bőven áll adat a rendelkezésére, szimplán abból, hogy játszunk a játékkal. Ezekből válogatva osztották meg most, hogy hol és miért halnak meg a legtöbben.
  • Írta: gorien

Kommentek

#2
#1: Èn mèg nem játszottam, mert kivárom a teljes, 1.0ás változatot, de az utolsó mondatodhoz hozzá kell szóljak: szerintem a Larian máshogy áll hozzá a csapattársakhoz, mint a korábbi BG-k. Azokban ugye volt egy tonnányi lehetsèges npc társ, de csak a negyedük volt körülbelül èrdekes. Pl. majdnem mindenki csapatában vègig ott volt Minsc ès Jaheira, akik a kezdettől ott voltak(bg 2) - nem nagyon èreztem szüksègèt varriálni. Ha itt inkább azt csinálják, hogy kevesebb karaktert alkotnak, de azokra sok időt áldozva mind èrdekesen beleintegrálják a sztoriba, akkor egy szavam sem lesz. Bár úg hiszem akkora karakter momentumot úgyse fognak összehozni, mint a bg2ben ès a throne of baal-ban, ahol SPOILER Aerie terhes lesz S kihordja a PC gyermekèt - ezen konkrètan tinèdzserkènt leesett az állam.
#1
Hát a karakterek elmennek Gale-el nincs komolyabb baj tipikus vicceskedő emberke, Shadow elejèl idegesítő folyamatosan olt amíg meg nem ismerjük jobban. Astarion jó karakter de a nemesi jellem szintèn idegesítő. Wale hát neki jó sztotija van, de így ennyi. Kellene mèg bele ördög, törp, drow, wood elf társ is, mert így kicsit kevès.