Partisans 1941 - vár a keleti front

A II. világháború már így is sok játékot ihletett meg, és bár a Partisans 1941 is innen merít, a valamivel kevésbé népszerű keleti frontra helyezi figuráit. Egy csapat partizán élén kell szembeszállnunk a német megszállókkal.

Az orosz Alter Games játékában a Vörös Hadsereg parancsnokaként kell beszivárognunk a német arcvonal mögé, hogy partizáncsapatot szervezve küzdjünk a megszállók ellen. A Partisans 1941-ben valós idejű taktikai harci helyzetekben kell felülkerekednünk az ellenséges fegyvereseken, miközben a számos puska mellett a lopakodásnak is nagy hasznát vesszük.

A harc mellett menedzselnünk is kell majd gerillaalakulatunkat. Az összecsapások között visszavonulunk erdei rejtekünkbe, ahol eszközöket gyárthatunk, istápolhatjuk a játék során toborzott partizánjainkat, a kisebb mellékküldetések segítségével pedig biztosíthatjuk, hogy ne fussunk ki nyersanyagokból.

A fejlesztők szerint minden küldetést többféleképp is megoldhatunk, és körülbelül 20 órányi izgalom vár ránk a játék során. A Commandoshoz hasonló klasszikusok által ihletett Partisans 1941 ma jelent meg a Steam kínálatában.

0 komment - szólj hozzá!