Konzolokra látogat a Macrotis: A Mother's Journey

  • Írta: gorien
  • 2020. október 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Macrotis: A Mother's Journey címe már önmagában beszédes. Egy aranyos, rágcsálószerű kis lénnyel indulunk neki a világnak, hogy megtaláljuk a gyerekeit, akiket elszakított tőle a hatalmas áradás.

Mire képes egy szülő a gyerekeiért? A tavaly PC-re megjelent Macrotis: A Mother's Journey történetét ez a kérdés ihlette. Bilby anyó elszakadt a gyermekeitől, amikor a szűnni nem akaró esőzés egy hatalmas áradásban csúcsosodott ki, és most nekiindul a világnak, hogy megtalálja őket. Az előzetes alapján egy mesés és színes világ vár ránk, és persze rengeteg fejtörő.

A rágcsálószerű Bilby leghasznosabb eszközei a mancsai, de idővel néhány természetfeletti képességre is szert tesz. A puzzle-ök megoldásában a víz is nagy szerepet játszik, óvatosan bánjunk azonban vele, nehogy megfulladjunk a megfejtés keresése közben.

Ezek a feladatok hamarosan már nemcsak a PC-sekre várnak, hiszen a jelenlegi konzolgeneráció képviselőire is eljut a Macrotis. Október 21-én Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg, valamikor később pedig Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...