Ilyen gép kell az Assassin's Creed: Valhalla alá

Nem egy, hanem rögtön öt konfigurációajánlást is kaptunk a közelgő Assassin's Creed: Valhalla hardverigényei kapcsán, valamint befutott még egy videó is, amelyben a fejlesztők foglalják össze mindazt, amit tudni érdemes a játékról.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra, hogy november 10-én PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re is megjelenjen az Assassin's Creed: Valhalla, így időszerű volt, hogy a Ubisoft megossza velünk, hogy kell-e gépet újítanunk ahhoz, hogy jól fusson a vikinges kaland.

Ahogy a fenti képen is láthatjátok, a franciák nem bízták a véletlenre a dolgot, és egy roppant aprólékos táblázatot készítettek a Valhallához. Ez alapján a belépőszint nem tűnik vészesnek, viszont amennyiben 60 fps-sel futtatnák a játékot magas beállítások mellett, úgy azért mélyebben bele kell nyúlnunk a zsebünkbe.

A rendszerigény mellett egy majdnem hét és fél perces videót is feltöltött a Ubisoft az Assassin's Creed: Valhalláról, amelyben látványos képsorokkal kísérve igyekeznek részletesen bemutatni a játék összes aspektusát:

Ezenkívül pedig egy bő egyórás gameplay felvételnek is örülhetünk:

Az Assassin's Creed: Valhalla a PlayStation 5-öt sem hagyja ki, de a Sony konzoljára régiótól függően november 12-én vagy 19-én érkezik.

14 komment - szólj hozzá!