Watch Dogs: Legion - csatlakozz az ellenálláshoz!

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 15.
  • Videó
Link másolása
Pontosan két hét van már csak hátra a Watch Dogs: Legion megjelenéséig, amiről most egy újabb hangulatfokozó előzetes érkezett a játék fő üzenetét továbbítva: mi vagyunk az ellenállás, szerezzük vissza a jövőnket!

A Ubisoft nem szeretné, ha bárki is elfelejtené, hogy már csak két hét van hátra a Watch Dogs: Legion boltokba kerüléséig, pontosan ezért kiadott egy újabb előzetest, amely a játék legfontosabb üzenetét fogalmazza meg: mi vagyunk az ellenállás.

Mint az közismert, a Watch Dogs: Legionben bárkit felvehetünk a hétköznapi emberek soraiból a kis renegát légiónkba, akik segítségével felépíthetjük az elnyomó hatalom ellen küzdő ellenállást. 

A Watch Dogs: Legion október 29-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Stadián, november 10-től viszont az Xbox Series-gépeken, november 12-től pedig PlayStation 5-ön is játszhatunk vele.

1.
1.
Darksiders84
Megveszi valaki megjelenéskor? Kíváncsi leszek hogy fog alakulni mert azért elég közel vannak a megjelenések ezután Assasins aztán Cyberpunk + Pókember. Ez a WD így nem tudom mennyire lesz kelendő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...