Újra felbukkant a Mass Effect: Legendary Edition

Ismét hallatott magáról a Mass Effect: Legendary Edition, ezúttal ráadásul már valamivel hivatalosabb forrásból: most a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján bukkant fel az újrázás.

Az eredeti Mass Effect-trilógia játékait tartalmazó újrakiadás létezése lényegében nyílt titok, pedig az Electronic Arts egy szót sem ejtett még róla. A VentureBeat újságírója, Jeff Grubb például kifejezetten jól értesült Mass Effect-fronton, és naprakészen tart minket a témával kapcsolatban, míg a minap egy jóval hivatalosabb forrás is megszellőztette a csomag létezését.

A koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján ugyanis már felbukkant a kollekció, amit a pletykáknak megfelelően Mass Effect: Legendary Editionnek hívnak. Sajnos ennél több részletet nem tudtunk meg most sem, de az ilyesmi általában már jó előjele annak, hogy a sokat pletykált cím valóban érkezőben van.

A korábbi hírek alapján egyébként a remasterelt Mass Effect-trilógia végül csak 2021-ben láthatja meg a napvilágot, és PC-re, PS4-re, illetve Xbox One-ra fog megjelenni - Switch-verzió nem lesz belőle.

11 komment - szólj hozzá!