Újra felbukkant a Mass Effect: Legendary Edition

Ismét hallatott magáról a Mass Effect: Legendary Edition, ezúttal ráadásul már valamivel hivatalosabb forrásból: most a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján bukkant fel az újrázás.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
Én azt sajnálom, hogy kimarad a switch.
#10
#4: Plot twist: Kap egy DLSS támogatást majd az meg oldja helyettük, ráírják, hogy LE és mehet 60 ajró ért :D
#9
Az eggyik legszebb játèk volt annak idején. Ha csak minimàlisat is nyúlnak hozzá akkor is beszerezném mert sajnos nem tudtam végig vinni a trilogiát... beszart az x-box a 2. rész végén. Kicsit voltam csak idegbajos a kb 160 beleőlt óra után... XD
#8
#6: Hát igen. :-) ezek a remaster meg remake kiadásoknak csak ugy van értelme ha igényes. De igazából szerintem nekik ez egy jó felmérés hogy az andromeda után még mekkora a rajongo bátisa a játéknak éa ha azt látják hogy a rajongoknak készült kiadás jól fogy akkor ugy álnak majd neki egy esetleges fojtatásnak.
#7
#4: marmint ugy ertem, hogy grafikailag nem csak annyira nyulnak bele, hogy a pc verzio szintjere hozzak fel, peldaul a kettot, hanem rendesen megszepitik a jatekot ahogy lehet.
#6
#4: De nehéz lehet felhúzni pár texturát úgy hogy észre se vehessük a különbséget. Érdekes a többi sokkal kisebb cégeknek kb csettintés egy ilyen remastered..
#5
Remélem külön is megvásárolható majd a storeban. Illetve biztos ledz úgyis,csak ne 1évre rá. Az első resz nem erdekel.
#4
#1: Ne is számíts arra hogy a grafikán kivűl komolyabb változás lesz. Azota már kitudodott hogy az első rész miatt késik mert azzal nagyon nehéz dolguk van hiszen az 13 éves game. A másik 2 résznek a grafikája elvileg rendben van. De te amugy ezt hogy érted hogy komolyaban hozzálnyultak e. Ez a kiadás a rajongoknak szól. Én pl tuti hogy meg fogom venni akkor is ha csak a grafikához nyultak. Na meg persze alap hogy legyen benne az összes dlc.
#3
#2: Ez a játék a legrosszabbul őrzött titok. Novembetber az N7 napon fogják szerintem leleplezni.
#2
Érdekes mennyire húzzák az ember anyát ennél. Mire várnak?
#1
Hat remelem azert erdemben is hozzanyulnak, es nem csak a pc verzio szintjere hozzak fel grafikaliag.