Íme, az Xbox Series-konzolok nyitócímei

A Microsoft közzétette az Xbox Series-konzolok nyitócímeinek listáját. Ezek azok a játékok, amelyek már az új gépek megjelenésekor elérhetőek lesznek, és optimalizálták is őket azokra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#99
#96: En ugy jartam, hogy megvettem akcioban a gears 5-ot, pc-n es siekres volt a vasarlas, vegment minden fasza erre nem jelent meg a game libraryben. A supportos nem tudott mit tenni, fel ora probalkozas utan refundoltak az arat aztan annyi...sebaj majd Steamen behuzom ha meg akciozzak egyet ;-)
#98
Ennyi?
Akkor inkább megyek aludni....
#97
#92: +1 PC-n is eléggé hullámzik mostanában a letöltési sebesség game pass-nél.
#96
Valami lehet,mert én sem tudtam lemondani a megújuló előfizetést a gyerek accountján(van már 36 hónap így felesleges)supportot kellett hívnom ott mondták,hogy valami átalakítás van!
#95
#93: Lehet összefüggésben van a rendszerátalkitással a gen váltásra. 2 hete tettem pénzt a fiam accuntjára, böngészőben látszott, box-on nem. A supportos azt írta valami átalakítás zajlik ez is annak az oka volt.
#94
#92: “Ráadásul nem is kábelen” -> ráadásul kábelen
#93
#92: Én is ezt tapasztaltam.
#92
Egy technikai jellegű kérdés. Más is tapasztalta hogy az eddig szupergyors letöltés box-on sokszor "vacakol" ? Nekem mostanában sokszor van olyan letöltésem hogy egyszer baromi gyorsan megy, aztán lemegy kb. modem sebességre... És biztos nem nálam van a gond, többször kipróbáltam, minden más ilyenkor is gyors. Ráadásul nem is kábelen megy a box a routerre... 2-3 hete van ez.
#91
#87: Vagy viccelni mer az LGQBTXYZ közösség tagjaival, tuti bannolás.
#87
YanezModerátor
#86: Ha benéztem, akkor elnézést kérek! Azért gondoltam, mert delphijos nem a te kommentedre reagált, de olyan választ adtál neki, mint akinek írt. Félreértettem, bocsánat! Ha továbbra is törölni akarod az accodat, szólj!

Egyébként én soha nem értettem ezt az acc törlősdit. Ha valaki nem kíván az adott oldalra bejárni, egyszerűen nem nyitja meg többé. Ez egyenlő egy acc törléssel. Esetleg kijelentkezik, és soha többé nem lép vissza az accjába.
#84
YanezModerátor
#82: Ezekszerint te és Oistrakh01 ugyanaz az acc vagytok. Legalább már ezt is tudjuk.
#83
YanezModerátor
#82: Szerintem senki nem érti, de ne zavarjon. Ja és köszönjük a rengeteg érvet, amit felsoroltál, hogy mitől dedós egy játék. Egy Marióban több kihívás van, mint pl egy TLoU-ban vagy Pókemberben. Ezt PS rajongóként mondom.
#81
#74: Csodás logika. Ha azt mondjuk hogy egy Zelda nem dedós, akkor valami másnak annak kell lennie ? Sörösló legyek ha ennek értelme van....
#80
#79: Nekem meg ott vannak a polcon a kazetták és időm meg energiám nincs játszani velük... Alig látok ki a fejemből... Ráadásul este várnak a haverok csapatni multiban az Overwatchot és az új Rouge Companyt... Mire levegőhöz jutok és elővennék másik címet kipórgetni addigra jön a karácsonyi animal crossing frissítés :D és a polcon csak szaporodnak tovább a kazik... Ebből a szempontból jó az xbox meg ps.... Könnyebb a semmiből válogatni :D nemrég el is passzoltam a saját ps4emet....