Ilyen lesz a PlayStation 5 kezelőfelülete

A Sony egyetlen dolgot nem mutatott még meg a PlayStation 5 kapcsán, ez pedig az új konzol kezelőfelülete. A ma kiadott videónak hála közelebbről is megnézhetjük magunknak a megváltozott dizájnt és az extra funkciókat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#27: A Cyberpunk éppen pont a legrosszabb példa. A CDPR sehol sem lenne a lengyel állam milliói nélkül.
#27
#21: Szerintem semennyire.Elég ha megnézed a Gearbox körüli botrányt.Bagóért fejlesztették a Borderlands 3-at azzal a kitétellel,hogy elég jó bónuszt kapnak.A bónuszt nem kapták meg,mert "szarul teljesített" a játék,de azért Randy Pöcsford kivette a részét.De akár elég megnézni,hogy Bobby Kotick mennyi prémiumot kap,közben meg a Cod jó pár éve szinte csak át van skinezgetve.
Ha egy Cyberpunkot tudnak 60 dolláros/eurós áron adni,akkor a többinél se indokolt az emelt ár.
#26
#22: Nem vagy egyedül, kb mint ha egy 5 évesnek való tablet menüje lenne.
Butítanak mindent lefele.
#25
LOL
Ha tudtok olcsósított PS+-t majd akkor írjon rám valaki privátban.
Ez a game help mindenképp kell nekem, nem érdekel mennyibe kerül.
El is felejtem az ign walktroughtokat és a youtube végigjátszásokat.
Köszi xD
#24
#22: Nem csak neked
#23
#13: Hat ezen a help marhasagon en is dobtam egy tripla szaltot :)))))) ezert is fizetni, a multi reszert fizetni is eleg gaz!
#22
Kovezetek meg, de nekem nem jon be az uj kezelofelulet! Lehet mar tul oreg vagyok? ;)
#21
#18: Szerintem annak a nagyrészét az teszi ki, hogy a fejlesztőcsapatok egyre nagyobbak. A régi 1-2 tucatos csapatok helyett most vannak 100-150-200 fős brigádok, a fejlesztői fizetések pedig nyilván nem csökkentek.

Én is sokallom a 80€ árat, de őszintén szólva lövésem sincs róla, hogy mennyire megalapozott.
Ami mellé van 3 season pass, meg egy rakás mikrotranzakció, ott persze biztosan nem.
#20
#15: :D Egyre közelebb kerülünk ahhoz a mikrotranzakciókat tukmáló AI-hoz amit a Sony levédetett...
#19
#13: Tudod ingyen használni? Nem.
Tehát fizetned kell érte? Igen.
Ergo ez pénzlehúzás. Az teljesen irreleváns, hogy van-e olyan aki pusztán ezért előfizetne. Ez csak egy plusz érv ha valaki előfizetésen gondolkozik, és ezt a Sony is így látja, különben nem tették volna paywall mögé.
Persze nem akarok én itt keresztes hadjáratot folytatni ez ellen, mert egyrészt úgyse használnám, másrészt jelenleg arra is komoly esély látok, hogy PS5-öm sem lesz.
Én csak azt tartom viccesnek, hogy a PS fanbase ami a fizetős multi legnagyobb ellenzéke volt mára már úgy be van idomítva, hogy az ilyeneken fenn sem akadnak.
#18
#16: Amúgy bírom a fejlesztési költség dumát mikor a kész enginek korában azt se kell sajatot fejleszteni általában, a játékipar felvásárló piaca meg minden évben egyre nagyobb mellé.
Semmi nincs már dlc és/vagy mikrotranzakcio nélkül mellé, de jogosnak érzik a 30000huf/80€ árat.
#17
#16: WEeheheh!!!!
#16
#13: Dehogy, nincs nekik egy fityingjük sem! A konzolgyártás veszteséges. Ahhoz, hogy annyit el tudjanak adni, hogy nyereséges legyen, AAA játékokat kell készíteni hozzá, de az is olyan drága, hogy sosem hozza vissza az árát. Úgyhogy tulajdonképp csak szivességből készítik a gépeket és játékokat. Abból élnek, hogy hétvégén napszámba járnak kukoricát kapálni. Sajnos ez a helyzet.
#15
#12 #13 A ps++ ban automatikus végigjátszás is lesz. Extráért platinázás... :)
#14
Játèkhoz segítsèget ad?
Ha olyan játèkot akarok játszani amiben akár indokolt a segítsèg, akkor valamilyen logikait szedek elő, vagy egy click & point címet, vagy kalandjátèkot, esetleg stratègiát, ezek a stílusok tudtommal nem divatok a tripla A felhozatalban, csak a mèsz előre ès megölsz mindent ami èl ès mozog.
Ahol segítsèg kell, ott valószínűleg egy indie cím fut, az meg nem biztos hogy van a konzolra ès nem biztos hogy a nagy többsèg pont egy Machinariummal fog játszani ps5-ön.
Innentől kezdve nem èrtem minek a segítsèg.
#13
YanezModerátor
#12: Ez nem pénzlehúzás, mivel jár a szolgáltatáshoz, és nyilván senki sem fizetne elő pusztán ezért. Az viszont már tényleg aljasság, hogy egy ilyen dolgot nem tesznek mindenki számára elérhetővé. Ez alap kéne legyen. Most először mondom azt én is gúnyosan, hogy this is for the players.

Egyébként ezeknek a konzolkiadóknak annyi bevételük van, hogy simán ingyenessé tehetnének a multit. Számomra ez önmagában már egy pénzlehúzás.

Ez a game help fícsőr amúgy meg a nyomiknak való. Így is annyi könnyítést raknak már a mai játékokba, hogy pont ez hiányzott.
#12
PS Plus előfizetés kell a game help-hez? És még azt hittük a fizetős multi a pénzlehúzás. X’D
#11
#9: Egyébként, ha jobban szemügyre veszi az ember a PS generációk kezelőfelületeit, az alapok maradtak. Gondolok itt a vízszintes menüpontos elrendezésre, a témák stílusa ikonpakkokkal, hangeffektekkel. Talán az Xbox-é az évek alatt többet változott, de javítsatok ha tévedek.
#10
#8: Mármint neki az unokatesója, a Duken?
#9
#7: Nincs is ezzel baj. Nekem speciel nincs bajom a ps4-es UI-val sem, ha sikerült rajta csiszolni és még átláthatóbbá tenni, akk az már egy jó dolog.