Kigördültek a garázsból a Cyberpunk 2077 járgányai

Este levetítették a Cyberpunk 2077-et alaposabban is bemutató Night City Wire-sorozat negyedik epizódját, amely leginkább a játék járműveire fókuszált. Ezenkívül kaptunk egy kis ízelítőt a 2077-es divatból is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#73
#69: Bár a nevében nem beszélhetek, itt azért arról volt szó előtte hogy már most GOTY, a legjobb játék idén , stb.... senki se mondja hogy nem lehet az, de akármennyire reményt-keltő minden, ezt majd mondjuk akkor ha megjelent és játszottunk vele....
#72
YanezModerátor
#69: Minden játék tetszik valakinek. Van amelyik kevesebb embernek, van amelyik többnek. Én akkor sem vagyok jós, hogy eldöntsem bejön-e majd nekem ez a játék. A Witcher 3 sem tetszett, hiába jó játék. A legutóbbi GoW-ról pl sem tesztek, sem videók alapján nem tudtam eldönteni bejön-e az új irány, pedig a játék rajongója vagyok. Szóval attól, hogy valami sikeres lesz, nem mindenkinek lesz az. Nekem kifejezetten az nem szokott tetszeni egy nyitottabb világú játékban, amikor sokat kell "sétálgatni" és rengeteget dumálni az npc-kel. Noha a jó sztori nálam alap, de a túltolását viszont nem szeretem egy ow cimben. Arra ott vannak a Detroit típusú alkotások, azokat azért szeretem. :)
#71
#70: * Ezzel azt próbáltam kifejteni még, hogy tökmindegy milyen teszteket lehet majd róla olvasni, ha mind 10/10-es lesz, akkor is nyalván nem mindenki találja majd eléggé szórakoztatónak a játékot. De szerintem a nagyátlagnak akik szeretik az akció-RPG-t + Sci-Fi/Cyberpunk világot, hol lazább, hol meg felnőttesebb hangvételt történetben és játékmenetben, azoknak befog jönni mert a minőséggel + a tartalommal igazán itt nem lesz gond- Eléggé vaknak+süketnek kell lennie annak akinek ez nem 1értelmű szerintem az eddigiek alapján, vagy csak nem ért annyira a témához, nem érdekelt/érintett benne, teljesen más az érdeklődési köre játékok terén
#70
Itt nem az a kérdés, hogy a Cyberpunk 2077 jó lesz-e, inkább csak az, hogy hányan fognak hozzányúlni olyanok, hogy elvárják hogy a játék majd pont olyan legyen mint amilyennek elképzelték... Akkor is, ha 1ébként csak pl. CoD játékokat nyúztak eddig, azt is a multi miatt mindig... :-)))


Nyalván lesz majd aki mellé nyúl a Cyberpunk 2077-el is, mert nem tudja még azt sem, hogy milyen stílust + műfajt szeret igazán, arról meg lust tájékozódni vásárlás előtt, hogy pontosan milyen is ez a játék, csak látta hogy pl. szép autók, + motorok vannak benne oszt jóvanaz.... Persze így is lehet a játékban majd öröme, hiszen tényleg faxa járművek lesznek benne de ha mégsem jönne be majd neki a játék, azrról nem a készítői tehetnek majd.... Egyszerűen nem lehet mindenki a célközönsége ennek a játéknak sem, ennyi. ;)
#69
#60: ....Azért aki ráadásul még egy játékoldalnak is "dolgozik" attól elég erős azt olvasni, hogy jósnak kell lenni ahhoz, hogy előre lehessen tudni hogy a Cyberpunk 2077-ben van anyag, ráadásul minőségi! ;D Persze, te tudod jobban bizonyára. :-)))
#68
#65: Hat akkor meg ezt nem lehetett tudni teljesen. RE2-bol kiindulva gondolom egy csomó ember be volt sózva. De valóban amúgy, én is ha jól emlékszem 6 óra alatt vittem végig. Manapság egy COD kampány is hosszabb, nem? (Nem tudom, nem játszottam egyikkel sem az eredeti Modern Warfare széria óta, nálam az eredeti COD 1-2-3 volt az igazi, azok jók voltak MoHAA pótolónak)
#67
Én annyira le vagyok maradva hogy most tolom a Kingdom Hearts-okat. ( ha már GP-ben vannak ) Nekem azok is idei megjelenések :)
#66
YanezModerátor
#64: Szerintem a tudatalattim halasztattja velem ezt a játékot, mert lehet, ha kitolnám, utána egy űr maradna, amit már nem tudnék más hasonszőrű címekkel kiegészíteni. Magam is csodálkozom, hogy mennyire elhúztam, hiszen az első része számomra az egyik legjobb játék a világon. Viszont nem sokáig fogok vacillálni, mert jön a black friday meg a kari, és szinte biztos, hogy lesz egy ellenállhatatlan akció!
#65
#63: Nagyon sok ember mondta ezt év elején hogy neki a Resi 3 a legjobban várt játék. Gondoltam magamba végül is -:) egy 5-6 órás cső játék ahol egy szörnyeteg lövöldözik rád rakétavetővel egy sikátorba :D :D : D
#64
#57: A last of us 2 minnél hamarabb pótold -:) gondolom tesztet azt már olvastál rola ? Az a játék nagyon magasra tette a lécet mindennek. Vigyázok nehogy bármi spoilert irjak -:) az amit abban a játékban a fejlesztők csinálnak az zseniális. Az biztos hogy posztapokaliptikus játékot igy még egy fejlesztő sem mutatott be. -:) abban a pillanatban amikor valamelyik karaktert te megkedvelnéd egy csettintéssel kiveszik a játékból. És nem a játék elejére gondolok. És hogy ez mért jó ? Mert pont ez az amit sok kiadó nem mer meglépni. Az hogy te megkapod egy olyan karakter irányitásat akivel nem akarsz szimpatizálni és gyűlölöd azért amit tett. Kiderül hogy valojában nem is rossz. Azért mert egy posztapokaliptikus világban nincs olyan hogy jó meg rossz karakter az hogy bizonyos szereplőket a játékokban pozitiv személyként álítanak be az egy dolog. És ebben különbözik a last of us 2 a többi hasonló játéktól. Az hogy mindegyik karaktert felemészti a bosszú. És végül nem marad nekik semmi. Sok embernek nem tetszett az amit a fejlesztők csináltak de a játék az zseniális. És hiába a generácio váltás nagyon sok fejlesztő csapat évekig nem fogja hozni ezt a szintet. És nem a grafikára gondolok hanem azokra a merész dolgokra amik a játékban vannak.
#63
RE3 nálam hatalmas csalódás volt. Egy ültő helyemben vittem végig. Nálam ez DLC-nek is kevés. Főleg, hogy a 2-ből újra felhasznált pályarészek és assetek voltak benne még így is.
#62
#60: Igazad van néha megéri kivárni, viszont kb 8 éve várok rá. Előrendeltem, nem érdekelnek a tesztek, majd tesztelem.
#61
#59: Doom ok, többi nem érdekel, mondom, hogy nem vagyunk ikrek. :)
#60
YanezModerátor
#58: Én előbb teszteket és véleményeket olvasók majd róla, majd eldöntöm érdekel-e. Nem vagyok jós, mint egyesek, hogy a game még meg sem jelent, de már mekkora játék! :)
#59
#56: Nioh 2, Persona 5R, Doom eternal, Minoria, Project Diva Megamix, Fall guys, és akkor még nem volt időm azokra hogy Ghost of Tsushima, REmake3, Crash 4, Dragon Marked for Death, Shantae and the seven sirens, 13 sentinels, Amnesia Rebirth, Gleamlight, Ion fury, Risk of Rain 2.
#58
#57: Tlou 2-t mindenképp pótold, számomra eddig év játéka. Viszont a Cp szabadságot, óriási szabadságot fog adni, nem mellesleg téma is tetszik. Nagyon el kell baszni, hogy ne vigye az évet... Szigorúan számomra. :)
#57
YanezModerátor
#49: Kinek mi. Az idei felhozatalból maradt még pár bepótolandó cím, köztük a TLoU2-vel az élen. A CP2077-nél viszont a RE3 meg a Crash Bandicoot 4 is ezerszer jobban érdekel. Persze ez csak az idei játékokból, mert amúgy sokkal bővebb a lista.
#56
Valószínű nem vagyunk ikrek. Nekem Tlou 2, Póki... Ezt a kettőt tudom kiemelni. Többi nejlon szatyor.
#55
#54: Nem tudom, nekem ez marha erős év volt megjelenések terén.
#54
#51: Elnézve az idei évet igaza lehet. Számomra 1-2 cím volt meggyőző. Felújított 110 éves játékok nekem semmi újat nem hoztak, túlnyomó részben ezeket kapuk... De itt a CP ! Szvsz 10 év múlva is emlegetni fogják. ;)