Fejlesztői videón az Amnesia: Rebirth

  • Írta: gorien
  • 2020. október 16.
  • Videó
Link másolása
Az Amnesia-sorozat harmadik epizódja már itt van a sarkon. A Frictional Games most egy kicsivel több mint negyedórás gameplay-videón mutatja be a Rebirth néhány játékelemét, többek közt azt, hogy az elménk ismét nem lesz a barátunk.

Ahogy közeledünk az Amnesia: Rebirth megjelenéséhez, úgy érkeznek a kedvcsinálók. A hó elején egy ötperces gameplayt kaptunk, a múlthéten egy sztorielőzetest, most pedig egy fejlesztői kommentárral ellátott negyedórás videót a Frictional Games és a PlayStation Underground jóvoltából. A Rebirth főszereplője, Tasi Trianon az algériai sivatagban kénytelen túlélni a mindenféle szörnyeket és veszélyeket, hogy visszanyerhesse emlékezetét.

A játéknak ismét meghatározó eleme lesz a félelem, amit szinte bármi szokatlan kiválthat a főhősből. A folyamatos stressz azonban nincs segítségünkre, nemcsak a tájékozódásunkat zavarja meg idővel, hanem a szörnyek figyelmét is felhívhatja ránk, valamint egy rejtélyes (a fejlesztők által egyelőre meg nem nevezett) betegség tüneteit is előidézi.

Az Amnesia: Rebirth október 20-án jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. Emlékeztetőül: az Epic Games Store heti ajándékai között épp megtaláljuk az előző részt, az A Machine for a Pigst, azzal is hangolódhatunk az új epizódra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...