Mi vár ránk a The Dark Pictures: Little Hope-ban?

  • Írta: gorien
  • 2020. október 16.
  • Videó
Link másolása
A Supermassive Games antológiasorozata, The Dark Pictures hamarosan folytatódik a Little Hope című epizóddal, amely balsorsú szereplőit a boszorkányüldözések idejébe repíti. Az új előzetes azt foglalja össze, mi vár ránk a játékban.

A Man of Medan elhagyatott csatacirkálója után Little Hope baljós kisvároskájába kísérjük el a The Dark Pictures Anthology szereplőit: ezúttal egy csapat egyetemistát és a tanárukat. Ha nem lenne elég az áthatolhatatlan köd, ami csapdába ejtette őket a településen, mindenféle szellemek és jelenések támadnak rájuk, ráadásul néha még egy múltbéli idősíkba is át-átsétálnak.

A játék új előzetesében az előző részből már ismerős Kurátor emlékeztet minket arra, hogy mi vár majd ránk. Egy történet kapzsiságról, szépségről és halálról, felfedezendő titkok, sok-sok rémüldözés és persze súlyos döntések, amelyek meghozásában néha sejtelmes látomások is  segítségünkre lehetnek. Hihettek a Kurátornak, vagy nekünk is – egy próbakört már futottunk a Little Hope-pal.

A The Dark Pictures-antológia következő epizódja október 30-án esedékes, PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...