Jön a Borderlands 3 következő szezonbérlete

  • Írta: gorien
  • 2020. október 16.
  • Letöltés
Link másolása
Azzal együtt, hogy a Borderlands 3 a next-gen konzolokon is megveti a lábát, beindul a játék második szezonbérlete. Az első Season Pass-szel ellentétben nem a sztorit fogják bővíteni az új kiegészítők.

A Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck című DLC érkezésével lezárult a Borderlands 3 első szezonbérlete, ez azonban nem jelenti az új tartalmak áradatának végét. A 2K és a Gearbox bejelentette a Season Pass 2-t, amely ezúttal nem a sztorit fogja bővíteni, mert a játékélmény variálása élvezi a főszerepet. A szezonbérlet tartalma a Designer's Cut és a Director's Cut lesz.

A Designer's Cut november 10-én startol el, és egybeesik a játék next-genesedésével. Ebben kapnak helyett a már korábban belengetett alternatív skill tree-k, illetve az Arms Race nevezetű, de „nem battle royale” játékmód, amelyben több játékos egy elhagyatott szigeten néz majd szembe egymással. A Director's Cut 2021 tavaszára várható.

Október 20-tól kezdve leleplező streameket tart majd a fejlesztőcsapat a Borderlands Twitch-csatornáján, ennek a pontos menetrendjét a bejelentés alatt megtaláljátok. Ezek alatt bővebben is beszélnek majd a Designer's Cut tartalmáról.

A Borderlands 3 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on játszható jelenleg, november 10. után pedig Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...