Lehet jelentkezni a Naraka: Bladepoint bétájára

  • Írta: gorien
  • 2020. október 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Battle royale-ozni már mindenki tud, a katonáktól kezdve a szuperhősökön és mágusokon át a zselébab-emberkékig bárki. Na, de a nindzsák is? A Naraka: Bladepoint elméletben még idén megjelenik, a zárt bétát már izzítják.

A tavalyi The Game Awardson hallottunk először a kínai 24 Entertainment játékáról, a Naraka: Bladepointról. Azóta nem sok vizet zavart a keleti birodalomban játszódó battle royale, de minden jel arra mutat, hogy a fejlesztés csöndben azért haladt: a csapat elindította a jelentkezést a zárt bétatesztre.

A Naraka: Bladepointról azt érdemes tudni, hogy hatvanfős multiplayer csatákra tervezték, amelyeket hat különböző karakter bőrébe bújva vívhatjuk meg. A játék egyedi jellemzője, hogy mindenki fel van szerelve horogvetővel, azaz mindenki irtó gyorsan mozoghat a pálya különböző magasságú pontjai között. A pozicionálás és a közelharc is hangsúlyos lesz a harcokban.

A november 3-án kezdődő bétatesztre a játék weboldalán jelentkezhettek. Ha minden igaz, a Naraka: Bladepoint még idén megjelenik PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...