2021-ben jelenik csak meg a Cris Tales

  • Írta: gorien
  • 2020. október 17.
  • Csúszás
Link másolása
Az időutazással kokettáló Cris Taleshez épp az idő nem volt kegyes, történetesen annak szűkében vannak a készítők. Mivel sok munka vár még rájuk, és a demóra kapott visszajelzésekkel is szeretnének foglalkozni, a játék idén nem jelenik meg.

A kolumbiai Dreams Uncorporated és SYCK 2014 óta dolgozik szerelemprojektjén: a Cris Tales egy, a klasszikus JRPG-k előtt fejet hajtó, többféle idősíkon játszódó kalandjáték lesz. És habár eddig úgy tűnt, hogy idén novemberben már játszhatunk vele, a csapat kénytelen volt bejelenteni, hogy több időre van szükség az alkotásuk tökéletesre csiszolásához.

Ennek egyik oka maga a játék koncepciója: mivel a sztori három különböző idősíkon is játszódik, számos helyszínt és karaktert háromszor is el kell készítenie a fejlesztőknek. Persze amellett sem mennek el szó nélkül, hogy a korábban kiadott (és még mindig elérhető) Cris Tale-demóra számtalan visszajelzés érkezett, azokat is figyelembe veszik a fejlesztés során.

Az tehát már biztos, hogy a november 17-i megjelenést kisatírozhatjuk a naptárból, helyette pedig valamikor 2021 elejét kell majd figyelnünk. A Cris Tale-t PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switchre is kiadják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...