LucasArts-klasszikusok jönnek a Game Passbe

Még a hó vége előtt bekerül három klasszikus kalandjáték az Xbox Game Pass kínálatába, amelyeket egykor a LucasArts készített, majd a Double Fine Productions újított fel az elmúlt években.

A Double Fine Productions Twitteren jelentette be, hogy hamarosan három általuk felújított LucasArts-klasszikus is az Xbox Game Pass részévé válik. A csapat 2015-ben remasterelte a Grim Fandangót, 2016-ban a Day of the Tentacle-t és 2017-ben a Full Throttle-t – ezek a játékok számos platformra megjelentek, de végre Xbox One-on (és a szövegezés alapján később Series X-en) is elérhetővé válnak.

A kalandjátéktrió eredetileg a kilencvenes években jelent meg. A Grim Fandangóban Manny Calaverát követjük a holtak földjén, a Day of the Tentacle-ben egy világuralmi terveket szövögető csápot, míg a Full Throttle-ben a motoros Ben Throttle nevét igyekszünk tisztára mosni.

Az Xbox Game Pass előfizetői az Xbox-gépeken, Androidon és PC-n is játszhatnak majd a felújított kalandjátékokkal október 29-től. Ha valakit nem vonz a szolgáltatás, értelemszerűen külön is megvásárolhatják őket Xboxon 15 dolláros áron.

3 komment - szólj hozzá!