Megvan, mikor érkezik konzolra a Planet Coaster

A Roller Coaster Tycoonon edződött Frontier 2016-ban dobta piacra megváltozott című, de változatlan minőségű vidámpark-menedzselő játékát, a Planet Coastert, amely épp a generációváltás idejére végre konzolokra is begördül.

A Frontier a nyáron jelentette be, hogy négy évvel a PC-s megjelenés után végre konzolokra is elviszi legmodernebb vidámparképítő és -menedzselő játékát, a Planet Coastert. A  megjelenés épp a next-gen konzolok érkezésére esik, így november 10-től Xbox One-ra és Xbox Series X-re, november 12-től pedig PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megvásárolható lesz. A konzolgenerációk között természetesen ingyen upgrade-elhető a játék.

A Planet Coaster: Console Edition kap egy csak digitálisan megvásárolható Deluxe-kiadást is, amely a Magnificent Rides és a Classic Rides kollekciókat is tartalmazza. Hovatovább, ha valaki vagy az alap, vagy a Deluxe-változatot előrendeli, az az Oswald’s Magnificent Machine nevezetű látványossághoz is hozzájut, amit a Planet Coaster impresszáriója, Oswald B. Thompson tervezett.

0 komment - szólj hozzá!