Halo Infinite - külön érkezhet a kampány és a multi

A nyár közepén még biztosra vehettük, hogy egyszerre érkezik a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, most azonban a Microsoft videojátékos divíziójának a feje is utalgatott rá, hogy ennek végül az ellenkezője valósulhat meg.

Még július végén írtunk róla, hogy a pletykákkal ellentétben egyben fog megjelenni a Halo Infinite kampánya és többjátékos szegmense, nemrég azonban Phil Spencer Kotakunak adott interjújából az derült ki, hogy mégis másképp dönthet majd a fejlesztőcsapat.

Amikor az újságíró feltette az idevágó kérdést Spencernek, ő a döntés meghozatalát Bonnie Rossra, a Halo-franchise jelenlegi fejesére bízta, illetve hozzátette, hogy a cél mindenképpen az, hogy a játékosok egy hamisítatlan Halo-élményt kapjanak. Végül Spencer azzal zárta a mondandóját, hogy abszolút el tudja képzelni, hogy végül két részletben adják ki a játékot, de erről még sokat kell tárgyalniuk.

A fenti gondolatmenet egyáltalán nem az ördögtől való, hiszen azóta már megtudtuk, hogy a Halo Infinite mutliplayere ingyenes lesz - így könnyen elképzelhető, hogy azt a projektet csapat már egy teljesen külön játékként kezeli.

112 komment - szólj hozzá!