Halo Infinite - külön érkezhet a kampány és a multi

A nyár közepén még biztosra vehettük, hogy egyszerre érkezik a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, most azonban a Microsoft videojátékos divíziójának a feje is utalgatott rá, hogy ennek végül az ellenkezője valósulhat meg.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#112
#78: Jó rendben èn fogalmaztam akkor rosszul.
Bocsánat.
#111
#110: Amugy grafikailag jó példát hozzott fel a last of us 2 vel szemben. De itt egy 20 -30 kommentel ezelőtt még a gemaplay-en ment a vita hogy melyik mekora kategoria. Hát a red dead 2 világa az elképesztő engem letaglozott. Viszont abban pont a gameplay nagyon gyenge fedezék mögül becélozza magátol az ellenséget. De ha esetleg valaki még ugy is bena lenne akkor ott az idő lassitás. -:) gamellay szintjén elmarad a red dead 2 a last of us 2- hez képest. Mondom ezt ugy hogyy én amugy minden percét imádtam. Eleve a western filmeket is szeretem.
#109
#107: "Ez már inkább szőrszál hasogatás."

Sőt, fűszál hasogatás!
#107
#100: Jézus mária már a fűszálak is?
Ez már inkább szőrszál hasogatás.

Senki nem mondta,hogy a RDR2 nem szép,de azért nem kell túlozni.
Jajajajaaj azért ott is vannak bajok pl. az irányitás,harcrendszer,unalmas lovaglások,halál után ismét végiglovagolni a célig stb..
Grafikában,látványban,pályadizájn és az a világ a részletesség amit csinált a Rockstar az tényleg magas szint.De ott is a hosszú fejlesztési idő és beletett munka.
A ND,Santa Monica,Rockstar és CD Projekt RED ez a négy stúdió jelenleg a legjobb a jelenlegi játékiparban.Nem tökéletesek vannak a játékaiknak hibái,de ők ülnek a trónon.Persze ez csak egyéni vélemény.

Részemről itt kiszálltam ebből a témából!
#103
#101: Mond ember nálad amugy oké minden ? Ki mondta most is hogy a red dead 2 az nem néz ki ugy mint egy next gen. Az is ugy néz ki. Amugy ezek a youtub videok azért semmit mondoak mert a legcsunyább játékokrol is lehet olyan öszevágást csinálni mint ha az jó lenne. Ez ugyan az mint a facebook. Ott is egy 300 kg os nő is tud olyan képet kirakni magárol hogy csinos. Mert nyilván nem azt az oldalát mutatja ami kevésbé vonzó. -:)
#102
Miért nem engedtek már el ezt aki ekkora baromságot le tud írni mint “érvet” a jobb grafika mellett hogy “A fűszálak is vastagabbak utóbbiban mint Ellie hüvelykujja!” azzal minek vitázni ?

Nem furcsa hogy Farkas meg Genya egyszerre “Gollamoztak” ? És mit ad Isten PONT ők ketten viselkednek úgy mint valami Xbox sereg. Ja, és mellette ők fanboyoznak a leghangosabban.
#99
#98: Pontosan -:) én akkor kamilláztam nagyot amikor az a rész volt ahol az ijat megszerezte ellie, ott volt valahol egy rozsdás fürdőkád amiben usztak az ebihalak. Hihetetlenől részletessek benne a dolgok
#98
#95: Nálam pár dologban next gen kezdő szintet üt meg,így kellene kinéznie egy nyitó címnek egy új gépen.Tehát nem ez a next gen szint,csak kezdő,még mielőtt valaki belém kötne.Mert ezen a kis lesajnált gyenge ps4-ből ilyet kihozni már már csoda,látszik rajta,hogy sok meló és jó pár év van benne.

A múltkor elcsíptem egy fotómóddal elkapott képet.Egy arcra csapott ütés volt egy tárgyal és elkapta a fotómóddal,hogy kirepűlt az ellenfél 1-2 foga,amit játék közben mikor pörög észre sem vesz az ember.Ilyen apróságokra is odafigyelt és megcsinált a ND.Pedig ha kihagyják se több se kevesebb nem lett volna a játék.De egy halom ilyen apróság van a játékban,amit el lehet csípni.
Vannak hibái,ahogy minden játéknak van és lesz is,de sok elemében magas szintet üt meg ebben a genben.
#97
#96: Igen az Order egy nagyon jó példa erre,ha erre írta volna,akkor igazat adok neki!
#96
#94: Nem lehet neki megmagyarázni semmit. Amugy ha a helyében lennék én tudnák ellen példát mondani -:) pl ott volt az Order 1886. Ott azért voltak gondok a gameplay meg az átvezetők adagolásával. Mire élvezted volna a gameplayt jőtt az átvezető video aztán meg forditva. Meg az rövid is volt. Nem gondoltam volna hogy az elején egy két kommentel ilyen feszko helyzetet teremtek :D de amikor én a last of us 2 re azt irtam hogy az szerinem korszak alkotó nem is feltétlenűl a gameplay-re gondoltam hanem a sztori vezetés. Karakterek stb. A grafikárol nem is beszélve. Hiába lesz generácio váltás évekig nem fogják felűl mulni. -:)
#95
#93: Minek? Gondolom hiába írnám, hogy szerintem pl. a Last of us 2 igenis korszakalkotó, gondolom jönnél, hogy középszar mert gémpléj! Miközben a cut scene-ek megvalósítása, a közelharc milyensége, az animációk terén, a bevállalós történetvezetés (tegyük félre, hogy kinek tetszik avagy sem), az animációk minősége stb. együtt összességében igenis korszakalkotó minőség. Mai napig ritka, hogy valami elérje Last of us 1-ben látott arc animációk minőségét, a karakterek kifejezőképességét. Ezeket meg lehet próbálni elvitatni, csak sajnos önmagát minősíti az ember.

Akárhogy is vergődsz, egy God of War, egy Last of us 1-2, egy Bloodborne, egy Uncharted 4, ikonikus játékok maradnak pont úgy, ahogy mondjuk a Gears of War 1, a Halo 1, a Dark Souls 3 mondjuk, vagy az új Doom. Ha tetszik neked, ha nem, ettől még a Persona 5 is kb. top3 jrpg marad, úgy, hogy ebbe a 3-ban van még egy Persona játék talán. Vagy ha most linkelek neked egy glitch/funny moments összeállítást a Witcher 3-ból, akkor az azt bizonyítja, hogy az középszar? De tereljük el a beszélgetést az exekről, hátha kijön, hogy legalább a normális IQ szintet alulról súrolod:
A Witcher 3 nem lehet egy kimagasló és korszakalkotó játék azért, mert a gameplay tekintetében nem mutat sokkal többet mint egyes 5-10 évvel azelőtti RPG-k? Ettől még nem lesz kimagasló színvonalú a történetvezetés, a karakterek kidolgozottsága, a színészi játék, a küldetések felépítése, a világ élettel telisége? És ezek nem számítanak mert ha játék, akkor gameplay? A büdös életben nem fogom végigjátszani a Witcher 3-at, mert megunom személy szerint. Ettől még azért van bennem annyi, hogy megadom neki, ami jár. És nem próbálom az egyéni izlésemet egyetemes igazsággá leképezni.

Sokkal többet nem fogok erre reagálni, belefáradtam ezekbe kreténségekbe amik itt folynak, de olyan mélyre mentél ezalatt a cikk alatt, hogy azt már nehezen tudtam szó nélkül hagyni, hátha visszakandikálunk konkrét érvekhez (vagyis visszakandikálsz) és elengedjük (vagyis elengeded...) ezt a héterkedős pitiánerséget. Aztán ha nem, nekem úgyis jó, legfeljebb megint nem írok semmit 2-3 hétig.
#94
#90: Már ne haragudj,de te írtad le hogy:....általában kevesebb a valódi gameplay....
Én leírtam a számokat nagyjából ez egyéntől változhat több vagy kevesebb!
Viszont ellene nem tudsz felhozni semmit,hanem terelsz.
De nehéz elismerni,hogy hülyeséget beszéltem és igazatok van bocs.