Watch Dogs Legion - megizzasztja a konzolokat

A Watch Dogs Legion esetében kompromisszumot kell kötnünk még PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X-en játszva is, ugyanis a 4K-s felbontás mellett a ray tracinget bekapcsolva a játék 30 fps-re lesz korlátozva.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
#7: Te mégis miről beszélsz ? Nézz már meg egy PC konfigot ami gond nélkül viszi a 4K/60-at RT-vel.... én igazából már ebben szkeptikus vagyok kicsit, tartok tőle hogy lehet RT lesz ( ki tudja milyen ) de a graf megint médium, hogy menjen. Ezek a vasak kizárt hogy bírjanak akár 4K/30-at high urambocsá ultra beállításokkal úgy hogy mellette még full RT is van....
#13
Sackboy kap magyar feliratot ez és a Pókember sőt még az AC Valhalla se. Pedig az előző Pókember ha jól emlékszem magyar volt
#12
#11: Sajnos ebben nem
#11
lesz magyar felirat benne?
#9
#8: Ne legyél ilyen negatív! Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok játéfejlesztő van, akiket a pénzen kívül még a drog és a szex is érdekel.
#7
#5: A cikket is elolvastad?
"Nincs ebben egyébként semmi meglepő, hiszen az áhított 4K/60 fps és ray tracing kombináció PC-n is csak a legerősebb vasak kiváltsága lesz - így nem csoda, hogy a jóval pénztárca-barátabb konzolok esetében valahol engedni kell az elvárásokból."

Személyes véleményem szerint ez csak ubisoft "optimalizáció". Bár... nekem singel játékoknál tökéletesen megfelel a 30fps ha röccenésmentes.

Egyébként meg a fejlesztőknek is meg kell "tanulni" az új konzolokra fejleszteni, optimalizálni. Majd 2-4év múlva lehet szerintem véleményt alkotni mikor a "nagy studiók"(érsd; akiket nem csak a profit érdekel) is megjelentetik a AAA játékaikat.
#6
Nekem ez a kovetkezo kiszemelt jatek. Nem annyira kovettem az esemenyeket, ugyhogy csak remelni tudom hogy ebbol kimarad a masodik resz neonszinu ripacskodasa, amitol nehany ora utan elment a kedvem az egesztol.
#5
Ez eleg szomoru azert. Most vagy az uj konzolok nem lettek eleg erosek vagy ez a jatek nem lett optimalizalva, vagy mindketto egyszerre. 4K/60fps-t varna mar az ember az uj generaciotol es mar most a kezdetekben nem tudja! Mi lesz kesobb????!
Remelem lesz felbontas variacio 1440 es 4k kozott de tartja a 60-fps-t. 30fps mar keves a jatekosoknak!!!
#4
#3: Ez a játék nálam nem pénz kérdés hanem konkrétan nem tetszik a játék. Minek adjak ki pénzt arra ami nem érdekel ? :D szerintem semivel nem lesz szegényebb az eletem ha ezzel nem játszok. Ps4 en van 34 játékom x box-on meg 6. Van olyan amihez több mint egy éve hozzá sem nyultam. Ehhez konkrétan a megjelenéskor sem nyulnák.
#3
#2: Meg szerencse, hogy vannak olyanok akiknek tobb jatekra is van penzuk:))
#2
Nekem egyik konzolomat sem fogja megizasztani -:) nincs az az isten hogy a cyberpunk 2077 előtt én erre pénzt adjak ki.
#1
A nagyobb címek mellett vagyis előtt tervezi ezt megvenni valaki ?