Még idén elkezdődik az új Mando-évad forgatása

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy ideje tudjuk már, hogy a Disney a The Mandalorian harmadik évadát is berendelte már, a sorozat showrunnere, Jon Favreau pedig megerősítette, hogy még idén kezdetét veszi a folytatás forgatása.

A Disney nagy tételben fogad Mando kalandjaira, hiszen még el sem kezdődött a második évad, már berendelte a folytatást. A következő szezon forgatása ráadásul még idén elrajtol, a sorozat showrunnere, Jon Favreau ezt a Varietynek erősítette meg, hozzátéve, hogy most Pedro Pascalra várnak, aki a The Unbearable Weight of Massive Talenten dolgozik Nicolas Cage-dzsel.

Favreau a koronavírus-járványtól sem tart különösebben, mert bár sok forgatásnak keresztbe tettek a különféle korlátozások, szerinte ők egyedi helyzetben vannak, mivel sok színészük visel maszkot a munkálatok során, és digitális utómunkából is akad bőven, így rugalmasan tudnak igazodni ehhez a helyzethez. 

A The Mandalorian második évada október 30-án rajtol egyébként a Disney+-on, de ezt követően sem maradunk mozgóképes Star Wars-anyag nélkül az idén: november 17-én kerül fel a szolgáltatás kínálatába a LEGO Star Wars - Holiday Special, amihez az alábbi posztert tették közzé a készítők a napokban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...