Cyberpunk 2077 - újabb reklám Keanu Reevesszel

Csak hogy ne feledjük el a szinte már karnyújtásra lévő Cyberpunk 2077-et, Johnny Silverhand megtestesítője visszatért egy újabb reklámvideó erejéig, hogy ismét felborzolja a kedélyeket.
  • Írta: szlav

Kommentek

#30
#1: Hát, nem egy Tom Holland az biztos...
#29
#27: A gyűjtőihez nem gog kulcsot adnak?
#28
#10: Ahogy mondod. Nekem se miatta van meg a játék. Amúgy is beszereztem volna, mert imádom az ilyen világokat.
#27
#4: Részemről is 2x lett megvéve, már ami csak a magam részére persze. Mind a kettő PC-re. A gyűjtői + a GOGos digi is.
#26
#1: Jaja, igen. Most akkor örülsz? :-)
#25
#24: Nálunk is volt olyan, hogy a 3. játékaljalomnál derült ki a barbár azért találja el az ellenfelek olyan szarul kétkezes baltával mert d12-vel dob :D
#24
#23: Bár most hogy belegondolok sokan vannak akik évek alatt nem szokják meg melyik kocka melyik, illetve az adott rendszert, szóval lehet én vagyok a hülye :D
#23
#22: Most direkt nem a szerepjátszás részére gondoltam, hanem inkább a kockadobálás illetve rendszerre, teljesen hülyeség szerintem azokat akik ebből élnek bárkihez hasonlitani, legyen az Béla aki otthonról játszik, vagy egy hiresség.
#22
#21: Nekem inkább az jött le, hogy a többiek ebből élnek és szerepjátszanak, mintha színházban lennének, ő meg egy átlag Pista aki 2-3 hetente leül haverokkal pár órára.
#21
#18: Nemtudom játékokkal hogy van, de a rendszeresen DnD zik inkább marketing duma mint bármi más...Mikor játszott azért erősen látszott hogy valamikor játszott, de nem épp mostanába. (vagy rohadt keveset)
#20
Ez a Billie Eilish-Bad guy zene annyira kellet bele mint Fekete Pákónak a műdidik.
#18
#15: Sztem mióta ~10 éve kiderült, hogy Vin Diesel rendszeresen kockul PC-n és DnD-zik azóta nem tudom, hogy lepődik meg bárki is ilyesmin.
#17
#15: Hát nem tudom, én a Johnny Mnemonic meg utána az Ördög ügyvédje óta bírom Keanu-t, meg előtte a Bill és Tedből, szóval kb kiskorom óta, úgyhogy nekem nem jön át ez az E3 óta ajnározás :D Mert kb 20 éve már bírtam, mert most 34 vagyok :-D Na mindegy, szerintem oké ez az egész, ha van rá pénzük, miért ne reklámozzák, amúgy szerintem egyetlen egy dolog nem jött jól ki, mégpedig a nextgen. Nyilván az eladások jók lesznek, de szerintem akkor ütött volna még nagyobbat ha a végére az lenne hogy mindenre jön, senkit sem hagynak cserben, tehát PS4, X One de nem ezeket a verziókat lehetne elindítani a nextgen megjelenésekor hanem az überbrutál IGAZI "nextgen" grafikával, tehát az egy olyan változat ami kenterbe verné az összes másikat, ilyen valhallákat meg watch dogs legionokat, de nem ez lett, majd később upgradelnek valamit, tehát szerintem addig-addig halasztódott, formálódott (ami persze tuti jót tesz a gameplaynek) míg erről lemaradtak, legalábbis a megjelenésre. Lesz persze upgrade csak nem így egyből.
#16
#15: A gémerek mindig lelkesek. Pláne akkor, ha az egyébként sosem létező digitális szubszatnciák anyagi valójukban léteznek :)
#14
#1: Szerintem még nem olyan vészes, bár kicsit rezeg a léc.
#13
#12: Ba*ós, lövöldözős sci-fi
#12
#11: Nekem is elegem van már a b*szós kardozós világoktól, jön végre valami jóféle sci-fi.
#11
YanezModerátor
#8: "...miután egekig magasztalják a kritikusok és a játékosok a játékot még azis megveszi akit kcisit sem érdekelt a játék"

Ez nagyon igaz!!! Én pontosan emiatt vettem meg a Witcher 3-at, meg pl a Bloodborne-t is! Mindkettőben nagyot csalódtam és megtanultam a leckét, hogy ami nem az én világom, az akkor sem lesz az, ha nagyon az akar lenni.

Erről a CP-ról viszont nem tudom eldönteni kellesz-e. A világa mindenesetre baromira érdekel. Leginkább az fps stílus az, amitől ódzkodok, de mondjuk pont ez volt nálam a REVII-el kapcsolatban, aztán a kedvenc RE részem lett, és utána már nem is tudtam volna elképzelni ugyanolyan élvezetesnek tps-ként.