Ilyen lesz a következő generációs Yakuza 7

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 20.
  • Videó
Link másolása
A Sega egy újabb előzetessel jelentkezett a hamarosan érkező Yakuza: Like a Dragon kapcsán, amely ezúttal a játék következő generációs konzolokon - azon belül is az Xbox Series X/S-en - elérhető fícsörjeit hivatott bemutatni.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Sega jó kapcsolatot ápol a Microsofttal, hiszen a múltkori felvételek után ismét az Xbox Series-konzolokon prezentálják a Yakuza: Like a Dragon következő generációval együtt érkező újdonságait a legfrissebb videóban:

A jelen generációs konzolokhoz képest természetesen sokkal szebb látványra számíthatunk a Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X/S-es verziójában, töltőképernyőkkel sem igazán fogunk találkozni, illetve a framerate is sokkal stabilabb és magasabb lesz.

A Yakuza: Like a Dragon november 10-én fut be PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint 2021. március 2-tól PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

21.
21.
TrishtanAG
#20: Április elsejei poénnak gondolták eredetileg, csak túlságosan sok pozitív visszajelzést kaptak.
20.
20.
Anti4730
Korokre oszott harc egy ilyen jatekban rohejes, es felhaborito, nem ertem mit gondoltak a fejlesztok, tulajdonkeppen a jatek legfobb elemet basztak el csunyan.
16.
16.
ABorealis27
#11: Azért, amit Kawada írt. Series S-en a 60 fps csak 900p-s felbontásban lesz meg.
13.
13.
crytek
Továbbra is egy hulladék a grafika és csak 4k 30fps pff valaki nem akart vele dolgozni
10.
10.
Yanez
#8: Ez így igaz, viszont akár újítanak, akár nem, soha nem fognak tudni mindenkinek a kedvére tenni, úgyhogy mindig lesz ilyen semmi sem jó fogalom.
8.
8.
delphijos
#7: Kulturált a csevegés most, de abban van igazság hogy ha minden a régi, akkor “rókabőr” ha meg újítanak akkor meg az van hogy “jó volt úgy ahogy volt”. Sokszor tényleg semmi se jó.
7.
7.
Yanez
#6: Akkor vicc a kommentszekció, amikor megy a személyeskedés meg a játékok érv nélküli okádása. Az eltérő vélemények viszont nem vicc, hanem ízlések és pofonok kérdése. Valaki egy bizonyos hírt pozitív dolognak tart, míg mások másra számítottak, de ez szerintem teljesen normális.
4.
4.
Daniel21
Ezt a játékot valaki tényleg komolyan tudja venni, és több órán át játszani vele? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...