Ilyen lesz a következő generációs Yakuza 7

A Sega egy újabb előzetessel jelentkezett a hamarosan érkező Yakuza: Like a Dragon kapcsán, amely ezúttal a játék következő generációs konzolokon - azon belül is az Xbox Series X/S-en - elérhető fícsörjeit hivatott bemutatni.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#22
#15: Fura, a Kiwami 2 volt az egyetlen rész, amit Pc-n játszottam, ott nem volt gond a grafikával. Ellenben bele lehetett néha akadni a falba és az npc-kbe :D.
#21
#20: Április elsejei poénnak gondolták eredetileg, csak túlságosan sok pozitív visszajelzést kaptak.
#20
Korokre oszott harc egy ilyen jatekban rohejes, es felhaborito, nem ertem mit gondoltak a fejlesztok, tulajdonkeppen a jatek legfobb elemet basztak el csunyan.
#16
#11: Azért, amit Kawada írt. Series S-en a 60 fps csak 900p-s felbontásban lesz meg.
#14
#12: Hát, a Kiwami 1 és 0 alatt a PS3-as engine futott, JÓVAL gyengébb grafikával, mint, amit a Dragon engine tud. Jó, hogy 60 FPS-el mennek a játékok vele. Bár amúgy a programozók nem ügyesek, mert nem kell egy brutál PC, hogy 60 FPS-el menjen a Kiwami 2.
#13
Továbbra is egy hulladék a grafika és csak 4k 30fps pff valaki nem akart vele dolgozni
#11
#5: Miért szar?
#10
YanezModerátor
#8: Ez így igaz, viszont akár újítanak, akár nem, soha nem fognak tudni mindenkinek a kedvére tenni, úgyhogy mindig lesz ilyen semmi sem jó fogalom.
#8
#7: Kulturált a csevegés most, de abban van igazság hogy ha minden a régi, akkor “rókabőr” ha meg újítanak akkor meg az van hogy “jó volt úgy ahogy volt”. Sokszor tényleg semmi se jó.
#7
YanezModerátor
#6: Akkor vicc a kommentszekció, amikor megy a személyeskedés meg a játékok érv nélküli okádása. Az eltérő vélemények viszont nem vicc, hanem ízlések és pofonok kérdése. Valaki egy bizonyos hírt pozitív dolognak tart, míg mások másra számítottak, de ez szerintem teljesen normális.
#6
#5: Tényleg a k#rva anyját a fejlesztőknek, hogy így a hetedik részre mernek kísérletezni, újdonságokat kipróbálni. A Halo cikk alatt meg azon ment a csipogás, hogy nem tud megújulni...vicc tud lenni ez a kommentszekció-.-
#4
Ezt a játékot valaki tényleg komolyan tudja venni, és több órán át játszani vele? :)
#3
Melyik játékban?